podium huren

Decoratie

Huur podium, decoratie en catering voor uw evenement bij BIS

Zaaldecoratie

Naast de audiovisuele inrichting verzorgt BIS ook graag de aankleding van uw evenementlocatie. Van sfeerdecoratie, planten, bloemen en meubilair tot tafeldecoratie, loungehoeken en tapijt. BIS Event Rental heeft mogelijkheden voor u in iedere stijl en sfeer die u wenst.

Natuurlijk speelt bij BIS niet alleen de sfeer van uw zaal een grote rol maar staat ook de functionaliteit en veiligheid centraal. Zo voldoet alle decoratie die BIS Event Rental gebruikt aan de laatste brandveiligheidsvoorschriften en worden nooduitgangen altijd vrijgehouden. Kortom met de decoratie van BIS Event Rental weet u zeker dat u veilig de juiste sfeer in huis haalt.

Op een podium bent u beter zichtbaar

BIS Event Rental levert voor ieder evenement het juiste podium. De BIS podia zijn modulair opbouwbaar en daardoor geheel aan te passen aan de vorm en grootte van uw ruimte. Natuurlijk zorgen de BIS professionals ervoor dat het podium netjes opgebouwd en afgewerkt wordt in de kleur, hoogte en grootte die u wenst.

Naast onze veelgebruikte modulair opbouwbare podiumsets is BIS Event Rental ook uw adres voor al uw specifieke podiumwensen. Denk hierbij aan mobiele podia, hoge podia met trappen en liften, dubbele podia, overdekte podia voor buiten of extra lange podia met ingebouwde verlichting.

Catering die echt in de smaak valt

BIS verzorgt ook de catering voor u als u dat wenst. Van klein hapje en drankje tot culinaire diners voor honderden personen. Heeft u een bijeenkomst met een specifiek thema of internationale gasten dan bieden wij u de mogelijkheid om uw buffet of diner hier op aan te passen.

Van een Hollands buffet met typische Nederlandse gerechten tot warme en koude Afrikaanse lekkernijen; de mogelijkheden zijn ongekend. Natuurlijk wordt ook de drank tot in de puntjes verzorgd. BIS Event Rental neemt u alle zorgen uit handen zodat u ook zelf kunt genieten van een onvergetelijk evenement.

Een podium huren bij BIS? De complete catering en decoratie laten verzorgen?
Neem contact met onze expert voor vrijblijvend advies op maat.

Ga terug naar BIS Event Rental.

Gratis advies over Decoratie? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Arno Nooteboom op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route