Decoratie

Huur podium, decoratie en catering voor uw evenement bij BIS|Econocom

Zaaldecoratie

Naast de audiovisuele inrichting verzorgt BIS|Econocom ook graag de aankleding van uw evenementlocatie. Van sfeerdecoratie, planten, bloemen en meubilair tot tafeldecoratie, loungehoeken en tapijt. Event Rental heeft mogelijkheden voor u in iedere stijl en sfeer die u wenst.

Natuurlijk speelt bij BIS|Econocom niet alleen de sfeer van uw zaal een grote rol maar staat ook de functionaliteit en veiligheid centraal. Zo voldoet alle decoratie die Event Rental gebruikt aan de laatste brandveiligheidsvoorschriften en worden nooduitgangen altijd vrijgehouden. Kortom met de decoratie van Event Rental weet u zeker dat u veilig de juiste sfeer in huis haalt.

Op een podium bent u beter zichtbaar

Event Rental levert voor ieder evenement het juiste podium. De BIS|Econocom podia zijn modulair opbouwbaar en daardoor geheel aan te passen aan de vorm en grootte van uw ruimte. Natuurlijk zorgen de BIS|Econocom professionals ervoor dat het podium netjes opgebouwd en afgewerkt wordt in de kleur, hoogte en grootte die u wenst.

Naast onze veelgebruikte modulair opbouwbare podiumsets is Event Rental ook uw adres voor al uw specifieke podiumwensen. Denk hierbij aan mobiele podia, hoge podia met trappen en liften, dubbele podia, overdekte podia voor buiten of extra lange podia met ingebouwde verlichting.

Catering die echt in de smaak valt

BIS|Econocom verzorgt ook de catering voor u als u dat wenst. Van klein hapje en drankje tot culinaire diners voor honderden personen. Heeft u een bijeenkomst met een specifiek thema of internationale gasten dan bieden wij u de mogelijkheid om uw buffet of diner hier op aan te passen.

Van een Hollands buffet met typische Nederlandse gerechten tot warme en koude Afrikaanse lekkernijen; de mogelijkheden zijn ongekend. Natuurlijk wordt ook de drank tot in de puntjes verzorgd. Event Rental neemt u alle zorgen uit handen zodat u ook zelf kunt genieten van een onvergetelijk evenement.

Een podium huren bij BIS|Econocom? De complete catering en decoratie laten verzorgen?
Neem contact met onze expert voor vrijblijvend advies op maat.

Ga terug naar Event Rental.

Gratis advies over Decoratie? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat