VisionLectern

VisionLectern: katheder met ongeƫvenaard bediengemak

De VisionLectern is een slimme, volledig ingerichte katheder, die alles biedt wat u van een katheder in een vergader- of presentatiezaal mag verwachten. En meer. Op het blad van de katheder is ruimte voor onder andere een meekijkmonitor waarop u bijvoorbeeld uw eigen presentatie kunt zien. Ook kan een bedieningsystemen in de VisionLectern katheder ingebouwd worden, waarmee via een simpele vinger touch alle apparatuur wordt bediend.

Sommige modellen van de VisionLectern katheder zijn voorzien van een 19" opbergruimte met afsluitbare deur, waar u de pc en randapparatuur kunt plaatsen. Aanvullend kunt u ook kiezen voor een uittrekbare legplank voor uw laptop. Aan de zijkant van de katheder zijn ingangen cq aansluitpunten beschikbaar voor USB, HDMI, stroom, etc.. Indien gewenst monteren wij twee blinde wielen aan voorkant van de VisionLectern, om de katheder eenvoudig te kunnen verrijden naar een geschikte plaats.

Tevens kunt u zelf het materiaal en de afwerking van uw VisionLectern katheder kiezen, zodat hij altijd optimaal in uw interieur past.

Kies voor een katheder met gebruikersgemak. Kies voor de VisionLectern.
Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via het contactblok aan de zijkant.

Ga terug naar de VisionLine.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Presentatieruimte
Presentatieruimte

Maak indruk met een praktische presentatieruimte

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
meer ruimtes