VisionSideboard

VisionSideboard: integratie van (audiovisuele) randapparatuur

Kent u dat? Misschien heeft u het wel eens bij een andere organisatie gezien? Dat er een prachtig LCD scherm in een vergaderruimte is geïntegreerd, maar dat de verdere afwerking compleet afbreuk doet aan de uitstraling van de ruimte. Losse kabels langs de wand en over de vloer, randapparatuur op een wiebelig plankje, stekkerdozen, haspels, stof… dat moet anders kunnen. En dat kan ook anders. Dankzij de VisionSideboard.

De VisionSideboard is door onze interieurarchitecten ontworpen om uw ruimte te voorzien van een meubel voor het plaatsen van de centrale audiovisuele apparatuur. Dit fraaie meubel biedt tegelijkertijd de mogelijkheid voor modulaire uitbreiding met een opbergmeubel (shelfs), koelkast en/of geïntegreerd display. Bovendien worden - bij het toepassen van meerdere modules – de modules voorzien van een doorlopend bovenblad zodat er één dressoir wordt gecreëerd.

Kortom: een oplossing, die in elke ruimte volledig tot z’n recht komt. De VisionSideboard (Screen) biedt naast de aangegeven integratiemogelijkheid ook de mogelijkheid om gecombineerd te worden met andere VisionLine producten.

Ga terug naar de VisionLine.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
meer ruimtes