VisionTable High

VisionTable High: voor flexibel overleg en ad-hoc informatiedeling

Brainstormen, informeren, presenteren, vergaderen, planningen laten zien, resultaten delen, korte groepsmededelingen doen. Wie kent dit soort situaties niet? De VisionTable biedt uitkomst. Dit innovatieve totaalconcept met geïntegreerd (touch) display biedt een prachtige oplossing om kort, flexibel en interactief te overleggen en ideeën uit te wisselen.

visiontable high

Standaard geeft de presentatie op het grote, heldere LED scherm interne/externe informatie, nieuws, weer en verkeer. U gaat zitten op één van de hoge, comfortabele krukken aan de tafel. Met één druk op de knop switcht u naar uw laptop, die aangesloten is op het in de tafel geïntegreerde systeem voor kabelmanagement. Uw presentatie kan beginnen!

Daarnaast is de VisionTable zeer geschikt voor toepassingen in kantines, bedrijfsrestaurants en ontmoetingsruimten, waar collega’s socializen en informeel informatie uitwisselen. Dit concept biedt de juiste faciliteiten voor dit soort "areas" en is perfect geschikt om de betrokkenheid bij de gezamenlijke doelen te versterken..

Ga terug naar de VisionLine.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
Koffiehoek
Koffiehoek

Hoeveel informatie wilt u bij de koffie?

lees meer
meer ruimtes