Analyse & Beveiliging data

Analyse & Beveiliging data

Het is ook bij andere onderdelen van onze Smart Buildings dienstverlening aan de orde geweest… Doordat alle apparatuur binnen een gebouw(en complex) met elkaar wordt verbonden en doordat al deze apparaten informatie verzamelen en onderling informatie uitwisselen, ontstaat er een enorme hoeveelheid aan gegevens; BIG data. Het is de kunst om deze data dusdanig te structureren en te analyseren dat u er uw voordeel mee doet. BIS|Econocom helpt u daarbij.

Analyseren, presenteren en lessen trekken

Als BIG data juist wordt gebruikt, biedt het bijzondere inzichten waarmee u de continuĂŻteit van uw processen, de bedrijfszekerheid van uw apparatuur en het benodigde onderhoud van uw oplossingen beter kunt beheersen. U verhoogt de productiviteit en verlaagt u de (faal)kosten. Het is echter wel belangrijk dat u de data op een juiste manier analyseert, begrijpelijk maakt en presenteert. Alleen dan zal uw organisatie er lessen uit kunnen trekken en deze lessen implementeren.

Voorspellende inzichten

Als u voldoende gegevens verzamelt en deze op een juiste manier analyseert of laat analyseren, dan stelt de data u in staat om voorspellende inzichten te krijgen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • U bent in staat te voorspellen wat het beste onderhoudsmoment wordt
  • U kunt gaan voorspellen wanneer iets waarschijnlijk kapot gaat en daarop anticiperen
  • U kunt voorspellen wat het gebruik van een bepaalde oplossing of ruimte zal zijn
  • U kunt uw processen afstemmen/optimaliseren o.b.v. verwacht gebruik etc.
  • U zult steeds beter in staat zijn uw gebouw en apparatuur volledig geautomatiseerd te beheren

Informatiebeveiliging is key

Nu steeds meer apparatuur via netwerkstructuren met elkaar verbonden worden en onderling informatie uitwisselen, is de beveiliging van dergelijke netwerken en de informatie die daarmee wordt verzameld van het allergrootste belang. Veiligheid van uw apparatuur, uw netwerk en uw informatie is een absolute basisvoorwaarde. Juist daarom werkt BIS|Econocom alleen maar samen met de grote A-merken in ons vakgebied. Ook zij zijn doordrongen van het ultieme belang van goede informatie beveiliging en besteden aanzienlijke R&D budgetten aan encryptie, authenticatie, segmentatie etc.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met BIG data? Benieuwd naar de voorspellende inzichten die u verder kunnen helpen? Of wilt u met een expert doorpraten over de optimale beveiliging van uw netwerk, apparatuur en informatie?

Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik het contactblok rechts.

Ga terug naar Smart Buildings.

Gratis advies over Analyse & Beveiliging data? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Consultant bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches