Nieuws

Automatisch database content op uw informatieschermen? Bekijk het in 1 minuut

29-06-2018 15:12

Digitale informatieschermen zijn het visitekaartje van uw organisatie. U verwelkomt, informeert en entertaint uw bezoekers en collega's ermee. Helaas kan het toevoegen en beheren van content veel tijd kosten. Tijd die bespaard wordt door uw informatiesystemen te koppelen met uw databases. Meer weten? Bekijk de Narrowcasting-in-a-Minute video.


Maak onderhoud en beheer van narrowcasting makkelijker

Om het onderhoud en beheer van de content van uw narrowcasting-systeem verder te vereenvoudigen kunnen er koppelingen gemaakt worden met uw informatiesystemen. Koppelingen maken het mogelijk om iedere soort informatie uit uw informatiesystemen in een handomdraai en op het moment dat u dat wilt te verspreiden naar de beeldschermen van uw keuze; ongeacht type en structuur van de database. Denk aan ruimteplanning, roosters, bewegwijzering, wachtrij-informatie, Excel files etc.. Een onmisbaar onderdeel van uw narrowcasting oplossing dat het beheren van content een stuk eenvoudiger en minder arbeidsintensief maakt.

Maatwerk narrowcasting koppelingen

De software engineers van BIS Development ontwikkelen uiteenlopende, op maat gemaakte applicaties waardoor uw narrowcasting oplossing volledig is toegespitst op uw situatie. Heeft u een systeem dat u als bron wilt gebruiken voor uw narrowcastingsysteem? Wij denken graag met u mee. Lees meer over databasekoppelingen op onze speciale webpagina.

Advies van een expert?

Wilt u doorpraten met een expert over de mogelijkheden van een narrowcasting koppeling met uw databases? Bel BIS: 0180 - 486 777 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte