Nieuws

AV & IT specialisten op detacheringsbasis? Wij hebben ze.

02-11-2021 15:45

Herken jij het ook? Jullie hebben (tal van) audiovisuele & IT oplossingen, waarmee jij en je collega’s samenwerken, ideeën vormen en plannen presenteren; interactief, visueel en grensoverschrijdend. Je collega’s en jij werken er dagelijks mee en jullie hebben er echt profijt van. Je kunt eigenlijk niet meer zonder. Alleen, het ontbreekt je aan kennis om de apparatuur te onderhouden en handen om ze te bedienen. En dat zou beter moeten.

Je moet er op kunnen rekenen

Ja, die kennis en handen heb je juist nodig. Zeker als je werkt in een middelgrote of grote organisatie, zeker als de apparatuur veel wordt gebruikt en zeker als de apparatuur je ondersteunt bij belangrijke taken en in bedrijfskritische processen. Het maakt dan het uit of je werkt met volledig geïntegreerde oplossingen of dat er tijdelijk een oplossing wordt ingezet om de aanwezige capaciteit aan te vullen… Het is in alle gevallen handig en vaak essentieel dat de oplossing doet hij moet doen, maar ook kan doen. Daar moet je als gebruiker op kunnen rekenen.

Apparatuur gaat toch zelden kapot?

Natuurlijk heb je gelijk als je zegt dat de moderne apparatuur eenvoudig is in gebruik en zelden echt kapot gaat. Het klopt dat de technologie complex is, maar het gebruik vaak super eenvoudig. Het klopt ook dat de apparatuur niet alleen functioneel, maar ook kwalitatief steeds beter wordt. Absoluut. En toch zien wij in de praktijk regelmatig dat niet de volle potentie van de geïntegreerde audiovisuele oplossingen gebruikt wordt. Vaak vanwege gebruikersfouten, verkeerde instellingen, het ontbreken van basiskennis en/of te lang uitgesteld onderhoud. En dat is meer dan alleen vervelend.

Als “even erbij doen” niet meer voldoet

Hoe goed de oplossingen ook zijn en hoe gebruiksvriendelijk ook, er zijn altijd momenten dat er iemand nodig is om een systeem te resetten, een instelling te wijzigen, een update te verzorgen, onderhoud te plegen etc. etc. En in een kleine organisatie is er bijna altijd wel iemand die dat er even bij doet. Maar in grotere of hele grote organisatie gaat die vlieger niet op. Daar zijn vaak zoveel AV & IT oplossingen geïntegreerd dat je het er niet meer even bij doet. Dan heb je baat bij professionals.

Zeldzaam... Hard to get

En Audiovisuele & IT professionals zijn zeldzaam. Als je ze maar een paar uren of een paar dagdelen per week nodig hebt en zéker als er binnen jouw organisatie tientallen of soms wel vele honderden oplossingen geïntegreerd zijn. In al die gevallen kan het maar zo zijn dat jij met je handen in het haar zit. Simpelweg omdat je de gebruikersondersteuning, het beheer en onderhoud niet meer rond krijgt.

Is detacheren een optie?

Herken je het? Dan is detachering een optie. En wij kunnen je daarmee helpen. Dat doen we graag en dat doen we goed (lees hier nog wat meer over onze mogelijkheden). Meerdere opdrachtgevers – waaronder een aantal hele grote, met duizenden werkplekken – kunnen dat beamen. Die vertrouwen al op onze professionals. Doe het ook. Vertrouw de specialisten van BIS|Econocom.

Bel vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking: 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte