Nieuws

Doe wat de toporganisaties doen. Kies voor AV detachering.

02-11-2021 14:54

Herken jij het? Jullie hebben audiovisuele & IT oplossingen, waarmee jij en je collega’s samenwerken, ideeën vormen en plannen presenteren; interactief, visueel en effectief. Je kunt eigenlijk niet meer zonder. Alleen, het ontbreekt je aan kennis om de apparatuur te onderhouden en handen om ze te bedienen. En die kun je heel goed gebruiken.

Je moet er op kunnen rekenen

Ja, die kennis en handen zijn onmisbaar. Zeker in middelgrote en grotere organisatie, zeker als de apparatuur veel wordt gebruikt en zeker als de apparatuur je ondersteunt bij belangrijke taken en in bedrijfskritische processen. Het maakt dan het uit of je werkt met volledig geïntegreerde oplossingen of dat er een tijdelijke oplossing wordt ingezet om de aanwezige capaciteit aan te vullen… Het is een must dat de oplossing doet hij moet doen. Daar moet iedere gebruiker op kunnen rekenen.

Apparatuur gaat toch zelden kapot?

Je hebt gelijk dat moderne apparatuur eenvoudig is in gebruik en zelden echt kapot gaat. Het klopt dat de technologie vaak wel complex is, maar het gebruik eenvoudig. Het klopt ook dat de apparatuur niet alleen functioneel, maar ook kwalitatief steeds beter wordt. Absoluut. En toch zien wij in de praktijk regelmatig dat niet de volle potentie van de geïntegreerde audiovisuele oplossingen gebruikt wordt. Vaak vanwege gebruikersfouten, verkeerde instellingen, het ontbreken van basiskennis en/of te lang uitgesteld onderhoud. En dat is meer dan alleen vervelend.

Als “even erbij doen” niet meer voldoet

Hoe goed de oplossingen ook zijn en hoe gebruiksvriendelijk ook, er zijn altijd momenten dat er iemand nodig is om een systeem te resetten, een instelling te wijzigen, een update te verzorgen, onderhoud te plegen etc. En in een kleine organisatie is er bijna altijd wel iemand die dat er even bij doet. Maar in grotere of hele grote organisatie gaat die vlieger niet op. Daar zijn vaak zoveel AV & IT oplossingen geïntegreerd dat je het er niet meer even bij doet. Dan heb je baat bij professionals.

Een zeldzaam soort... Hard to get

AV & IT professionals zijn zeldzaam. Ook als je ze maar een paar uur of dagdelen per week nodig hebt en hélemaal als er binnen jouw organisatie tientallen of soms wel vele honderden oplossingen geïntegreerd zijn. In die gevallen kan het maar zo zijn dat jij me je handen in het haar zit. Simpelweg omdat je de gebruikersondersteuning, het beheer en onderhoud niet meer rond krijgt.

Detacheren is een keuze

Herken je het? Dan is detachering een optie. En wij kunnen je helpen. Dat doen we graag en dat doen we goed (lees hier nog wat meer over onze mogelijkheden). Inmiddels kunnen al enkele tientallen opdrachtgevers – waaronder een aantal hele grote, met duizenden werkplekken – dat beamen. Die vertrouwen al op onze professionals.

Meer info? Vrijblijvend kennismaken?

Doe het ook. Vertrouw onze specialisten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Bel 0180 – 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte