Referenties

Gemeente Kerkrade


Onlangs heeft de gemeente Kerkrade - met zo'n 50.000 inwoners onderdeel van Parkstad Limburg - besloten om zijn raadzaal opnieuw te laten inrichten met professionele oplossingen om te presenteren en te vergaderen. BIS is gevraagd om een veelzijdig bruikbare raadzaal te adviseren en te realiseren. Een vraag, die door de BIS adviseurs deskundig en doeltreffend is opgepakt en beantwoord.

De prachtige raadzaal is voorzien van hoogwaardige en veelzijdige oplossingen om vergaderingen en raadsbesprekingen effectiever en beter te laten verlopen. Een innovatief bedraad discussiesysteem (inbouw) zorgt voor optimale verstaanbaarheid van de deelnemers, waarbij het cameravolgsysteem automatisch de persoon (raadslid) in beeld brengt die aan het woord is. Wanneer er over bepaalde zaken gestemd moet worden, kan dit ook met behulp van het veelzijdige discussiesysteem. Bovendien kunnen bijeenkomsten en vergaderingen live gestreamd worden naar het internet – hoewel BIS deze technologie ook levert, is dit gerealiseerd door een derde partij - waardoor er vergaderingen en besprekingen live thuis meebeleefd kunnen worden. En die burgers die toch liever naar het gemeentehuis komen, kunnen op de publieke tribune meekijken via een beeldscherm.

De krachtige projector en het grote projectiescherm maken presentaties en andere ondersteunende beelden goed zichtbaar voor alle deelnemers. De projector is gemonteerd in een liftsysteem, waarmee de projector in het plafond “verdwijnt” en er geen esthetische verstoring van de ruimte optreedt wanneer de projector niet gebruikt wordt. Alle audiovisuele middelen worden bestuurd met een gebruiksvriendelijk touch paneel met intuïtieve pictogrammen.

Kortom: een prachtige raadzaal waarmee de Gemeente Kerkrade vele jaren vooruit kan en waar ze zeer terecht bijzonder trots op zijn. BIS bedankt Kerkrade voor het vertrouwen en de goede en plezierige samenwerking.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte