Referenties

Gemeente Leiderdorp


Leiderdorp ligt midden in de Randstad, 'tussen stad en land'. Aan de westzijde ligt Leiden, de rest van Leiderdorp grenst aan het Groene Hart. De gemeente heeft een bloeiend verenigingsleven, een ruim scala aan voorzieningen, een fiks winkelaanbod, grote bedrijvigheid en tal van ontspanningsmogelijkheden.

Om de overdracht van informatie optimaal te faciliteren, wilde de gemeente het gloednieuwe gemeentehuis laten voorzien van professionele presentatiemiddelen in de raadzaal en verschillende vergaderruimtes. Na een openbare aanbesteding werd BIS als leverancier geselecteerd vanwege de kwaliteit, toepassingsgerichtheid, servicemogelijkheden en goede prijsstelling van de door BIS voorgestelde oplossingen.

In de prachtige raadzaal hebben alle raadsleden en andere deelnemers goed zicht op de centraal opgestelde videowall. Presentaties, afbeeldingen, agendapunten en andere content kunnen hierop groot en voor iedereen leesbaar weergegeven worden. Het discussiesysteem zorgt ervoor dat iedereen goed verstaanbaar kan deelnemen aan de vergadering.

Meerdere vergaderruimten in het gemeentehuis zijn voorzien van interactieve 65 inch monitoren. Deze touch screens staan op een verrijdbaar onderstel, de BIS PresenTable. De monitor zelf is met een druk op de knop in hoogte verstelbaar, maar ook kantelbaar. Zo kan deze heel makkelijk omgetoverd worden tot tafelmodel voor gebruik bij een brainstorm, het bekijken en bewerken van bouwtekeningen, etc..

De gemeente Leiderdorp heeft tevens een overeenkomst voor de komende 5 jaar afgesloten, met afspraken over zorgvuldig onderhoud en service. Dankzij deze Service Level Agreement is de gemeente verzekerd van goed onderhoud van de apparatuur en een goede supportafdeling die altijd paraat is.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte