Evenementen

SMART & Tekla BIMsight

Wij (willen) gaan SMART BIMmen! En nu...?

Deze themadag heeft reeds plaatsgevonden, lees hier het verslag!

Roadshow voor de aannemer en ingenieur.

De bouwwereld is aan het veranderen. Samenwerking staat meer voorop dan ooit tevoren. Het werken met BIM is daarbij niet meer weg te denken uit de huidige bouwwereld. Dat is niet voor niets. Werken met BIM heeft aantoonbaar grote voordelen, ook voor uw bedrijf. De juiste keuze maken van software waarmee gewerkt wordt is een grote en belangrijke stap. Het volledig en juist laten informeren op dit gebied is van cruciaal belang.

U denkt na over starten met werken met BIM? Uw bedrijf staat op het punt om te starten met het gebruik van BIM? U bent niet tevreden met uw huidige software? Hoe gebruiken we BIM op de bouwplaats? Het zijn allemaal aanleidingen om u uitgebreid te laten informeren.

De BIM specialisten van Construsoft ontvangen u op 29 mei graag bij audiovisueel marktleider BIS in Ridderkerk. In samenwerking met SMART technologies zullen zij u tijdens deze themamiddag informeren over de voordelen van de Tekla software voor BIM. Deze keer met speciale aandacht voor de aannemer en ingenieur.

Lees hier wat BIS voor BIM managers kan betekenen.

Wat kunt u verwachten?

Aan de hand van een case van een klein bouwwerk komen verschillende bouwmethodes en elementen aan bod. We laten zien hoe slim en efficiënt Tekla Stuctures om gaat met beton (in situ en prefab), staal en hout (HSB). Daarna zullen wij u de gratis te downloaden en gebruiken software Tekla BIMsight op een SMARTboard laten zien. Een ideale combinatie voor in de bouwkeet of op kantoor. Na afloop van deze demonstratie kunt u zelf ervaren en testen hoe Tekla BIMsight werkt op een SMARTboard. Als afsluiting zullen we onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

Woensdag 29 mei 2013
15:30 – 20:00 uur

BIS Ridderkerk
Rietdekkerstraat 14
2984 BM Ridderkerk
0180 - 486 777

Programma

15:30 uur Ontvangst
16:00 uur Inleiding en introductie
16:30 uur Demonstratie van onze software voor BIM, Tekla Structures
17:30 uur Pauze met broodjes
18:00 uur Demonstratie uitwisseling en communicatie
19:00 uur Afsluiting met een hapje en een drankje

Aanmelden

Het bezoek aan deze themamiddag is geheel gratis. Een aanmelding is wel verplicht. Meld u hier aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! Wilt u meer weten over de toekomst van soft- én hardware-oplossingen voor BIM? Kom dan langs!

Voor meer informatie bel +31 (0)180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl

Gratis advies over Evenementenkalender? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte