Evenementen

Gratis BIS ID opfristraining

In het (recente) verleden mochten wij bij u een BIS ID oplossing voor digital signage realiseren. De techniek heeft echter niet stilgestaan. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat we u altijd het beste advies kunnen geven.

Laat u bijpraten over de nieuwste mogelijkheden

Wilt u ook weten wat er nieuw is en welke recente ontwikkelingen er zijn in de wereld van narrowcasting? Uw dienstverlening verbeteren, kosten verlagen en onderscheidend vermogen vergroten? Kom dan naar de BIS ID Opfristraining. In een informele sfeer praten we u bij over de laatste trends in narrowcasting en alles wat daarbij hoort.


Woensdag 14 september 2016
Donderdag 13 oktober 2016
Dinsdag 15 november 2016

Van 10:00 tot 13:00 uur
Rietdekkerstraat 14 Ridderkerk


Naast inzicht in de laatste trends en mogelijkheden krijgt u een extra BIS ID training. Handig om uw geheugen nog even op te frissen! Tevens kunt u in onze showroom de nieuwste LED displays en videowalls bekijken en kunt u inspiratie opdoen voor uw narrowcasting oplossing.

Behoefte aan een extra BIS ID training, bijgepraat worden over nieuwe mogelijkheden met digital signage of schiet u een vraag te binnen die u graag even met onze trainer wilt bespreken? Meld u dan gelijk aan voor de gratis opfristraining. Dan weet u zeker dat er ook voor u een lekker hapje en drankje klaar staat!


Ik schrijf mij in voor de BIS ID Opfristraining op:Ik neem de volgende personen mee:Gratis advies over Evenementenkalender? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte