Evenementen

Bezoek BIS op ZORG & ICT

Deze beurs heeft reeds plaatsgevonden, lees hieronder het verslag!

Ook dit jaar was de beurs Zorg & ICT een succes. Met 7000 bezoekers is Zorg & ICT het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Het is de vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied. Op de stand van BIS, dé audiovisuele & ICT leverancier voor de zorg, werden enkele van onze oplossingen gepresenteerd, die een positieve en innovatieve bijdrage leveren aan efficiënte informatieoverdracht binnen de zorg.

Een item waar bijna alle bezoekers van de BIS stand over geïnformeerd wilden worden, was communicatie via video; onder meer in combinatie met een iPad of andere tablet. De BIS oplossingen op dit terrein stellen u in staat eenvoudig en overal waar u bent contact op te nemen en te vergaderen via video. Ook de BIS VisionTable kreeg veel aandacht positieve reacties. De VisionTable is een stijlvolle werkplek met geïntegreerd scherm, waarop digitaal informatie gedistribueerd kan worden, maar waarop ook eenvoudig een laptop kan worden aangesloten voor een ad-hoc bespreking.

Nog een aandachtstrekker was de interactieve videowall met ultradunne bezel; een ideaal medium voor levensgrote en impactvolle weergave van (visueel aantrekkelijke) informatie. Denk aan bijvoorbeeld patiëntinformatie, voorlichtingsfilms, instructies, nieuws, weer en verkeer of infotainment. Het ultieme medium om uw patiënten te informeren en te vermaken.

Kortom: Zorg & ICT was een groot succes voor zowel de organisatie als de bezoeker.

Wilt u meer informatie over de innovatieve zorgoplossingen die BIS biedt?
Bel 0180 - 486 777 of kijk bij BIS Health Care.

Gratis advies over Evenementenkalender? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte