Evenementen

Inspiratiesessie Digitale OK, BIS Ridderkerk

Meer dan digitale beeldroutering

25 september 2014
Van 13:00 – 17:00 uur
BIS Meeting Innovation Center
Rietdekkerstraat 14 in Ridderkerk

Innovatie in de gezondheidszorg is één van de speerpunten van het Europese eHealth action plan 2020. In dat kader past de digitale OK van BIS (NUCLeUS™) perfect. Volgens ons een revolutie voor de chirurgische workflow.

Toch zijn wij niet degenen, die dat voor u kunnen bepalen. En dat willen we ook niet. Wij vinden dat u zelf moet beslissen of de BIS Digitale OK de vooruitgang biedt, die wij verwachten. Daarom nodigen wij u hartelijk uit voor onze gratis inspiratiesessie over de.

De inspiratiesessie concentreert zich rondom het video-over-IP concept, waarmee u fraaie tools in handen krijgt om alle informatiestromen binnen de OK zonder kwaliteitsverlies te visualiseren en op te slaan. Tegelijk biedt de digitale OK van BIS de mogelijkheid om werklijsten te integreren, beelden te manipuleren en direct de opnamen van een operatie te delen met collega’s of studenten dichtbij en ver weg.

digital OK

U ontdekt hoe onze technologie garant staat voor optimale resultaten; ongeacht met welk medisch instrumentarium, PACS of EDR er wordt gewerkt. Wij nemen u tijdens de sessie mee in het hele proces; van het bepalen van de scope, via de beschikbare technologieën naar het integratieproces. Daarnaast zal er uitgebreid gelegenheid zijn te netwerken, vakgenoten te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

Programma:

  • 13.00 uur Inloop met lunch
  • 13.30 uur Welkom en introductie – Aad Weerheim, BIS
  • 13.45 uur Integratie van video in ziekenhuisinfrastructuur - eSaturnus
  • 14.30 uur Demonstratie BIS Digitale OK
  • 15.00 uur Pauze
  • 15.15 uur Large monitoring in de OK - Ivo Nagtzaam, EIZO
  • 15.45 uur Rondleiding en demo’s
  • 16.30 uur Napraten en borrel

Zou u meer willen weten? Met andere experts en vakgenoten van gedachten wisselen? Kom 18 september naar BIS. Deelname is gratis. Schrijf u hieronder gelijk in. Dan weet u zeker dat er ook voor u een lekker hapje en drankje klaar staat!


Ik neem de volgende personen mee:


Gratis advies over Evenementenkalender? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte