Evenementen

Opfriscursus Digital Signage

Heeft u recent of al wat langer geleden een BIS ID oplossing voor digital signage laten realiseren? Dan heeft u er misschien wel behoefte aan om uw geheugen op te frissen en bij te leren. De techniek staat namelijk niet stil. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat we u altijd het beste advies kunnen geven.

Wilt u ook weten wat er nieuw is en welke recente ontwikkelingen er zijn in de wereld van narrowcasting? Uw dienstverlening verbeteren, kosten verlagen en onderscheidend vermogen vergroten? Kom dan naar de BIS ID Opfriscursus. In een informele sfeer praten we u bij over de laatste trends in narrowcasting en alles wat daarbij hoort.

Naast inzicht in de laatste trends en mogelijkheden krijgt u een extra BIS ID training en kunt u alle vragen stellen waar u misschien tegenaan gelopen bent. De cursus wordt volledig afgestemd op de deelnemers en waar zij het graag over willen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuwe features en mogelijkheden
  • De ins en outs van verschillende CMS-en
  • Mogelijkheden met BIS widgets

Narrowcasting opfriscursus, Videowall, showroom

Behoefte aan een extra BIS ID training, bijgepraat worden over nieuwe mogelijkheden met digital signage of schiet u een vraag te binnen die u graag even met onze trainer wilt bespreken? Meld u dan hieronder aan voor een BIS ID Opfriscursus. Dan weet u zeker dat er ook voor u een lekker hapje en drankje klaar staat!

Woensdag 10 juni
Van 10:00 tot 13:00 uur

Rietdekkerstraat 14
Ridderkerk

PS Hieronder kunt u zich direct inschrijven. Heeft u nog vragen? Bel 0180 - 486 777 en vraag naar onze Digital Signage afdeling.



Ik schrijf mij in voor de cursus op 10 juni











Ik neem de volgende personen mee:














Gratis advies over Evenementenkalender? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte