Evenementen

BIS Themadag: Conferencing & Streaming Technology

Alles over conferencen, vertalen, stemmen, streamen, recording, webpublishing en archivering.

Woensdag 4 februari 2015 is het zover… Dan organiseren wij in samenwerking met TAIDEN een themadag over High-end Conferencing & Streaming Technology. Deze dag zal geheel in het teken staan van de mogelijkheden op het gebied van discussiëren, conferencen, simultaan vertalen, stemmen, streamen, opnemen, archiveren en webpublishing.

Tijdens de themadag over High-end Conferencing & Streaming Technology demonstreren wij de internationaal hoog aangeschreven conferencesystemen van topmerk TAIDEN en maakt u kennis met het meest geavanceerde conferentiesysteem van dit moment; het unieke TAIDEN Paperless multimedia congressysteem. Daarnaast komt u alles te weten over de mogelijkheden voor vertalers, de streaming technologie van Arbor Media én gaan we dieper in op enkele real-life case studies.

De Conference Day wordt gehouden in het prachtige pand van ACM (Autoriteit Consument & Markt) in de Zurichtoren, Den Haag. Hier heeft BIS onlangs een veelzijdige TAIDEN oplossing mogen realiseren. Een oplossing die wij u graag in praktijk tonen.

Ook alles weten over discussiëren, conference, vertalen en stemmen? Kom 4 februari 2015 naar de BIS Conference Day en laat u inspireren. Schrijf u hieronder direct in.

Wilt u meer informatie? Bel BIS: 0180 - 486 777 .
Vraag naar Kayleigh de Visch Eybergen of Annemiek Smouter.


Ik meld mij aan voor de BIS Conference Day op 4 februari 2015Ik neem de volgende personen mee:


Gratis advies over Evenementenkalender? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte