Evenementen

Unified Communications in One Day.

Unified Communications. Universal Collaboration. Twee hippe “buzz woorden”, die staan voor een organisatieoverschrijdend platform, waarmee iedereen met iedereen kan communiceren. Ongeacht de locatie. Ongeacht het tijdstip. Ongeacht het device. Ongeacht de vorm. Maar achter al deze mogelijkheden schuilt een wereld van techniek, waarin protocollen, gateways, clients, firewall traversals, authenticatie en call admision control de hoofdrol spelen.

Gelukkig hoeft u van die techniek geen verstand te hebben. Die verzorgen wij voor u. Maar u wilt natuurlijk wel goed kunnen afwegen welk UC platform het beste bij u past. Om u dat inzicht te kunnen geven, organiseren wij de:

BIS Themadag
Unified Communications in One Day
All you can meet!

15 april 2015 | 13.00 – 21.00 u.
Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Tijdens deze middag krijgt u antwoord op vragen als: hoe optimaliseer ik de communicatie tussen collega’s onderling, tussen collega’s en klanten én tussen collega’s en leveranciers. Welke technologie gebruik ik daarbij? En wel op zo’n manier dat de organisatie daar écht wat aan heeft?

BIS brengt 15 april de grote merken op UC gebied (o.a. Cisco, Polycom, StarLeaf) bij elkaar, zodat u in één keer, uit de eerste hand, kunt horen wat de visie van deze topmerken is, welke mogelijkheden zij bieden en welke vruchten u daarvan plukt.

Natuurlijk krijgt u de mogelijkheid zelf met deze fabrikanten in gesprek te gaan. Aan het eind van de middag hoeft u alleen nog maar te kiezen welke oplossing het best bij u past. Daarna kunt u gaan genieten van het heerlijke walking diner dat wij u graag aanbieden.

Programma:

  13.00 uur Ontvangst met lunch
  13.30 uur Welkom en introductie
  14.15 uur Drie break out sessies Cisco, Polycom & StarLeaf (parallel)
  16.30 uur Debat tussen de 3 fabrikanten en aanwezigen
  17.15 uur Informatie plaza met demonstraties
  18.15 uur Walking diner
  19.30 uur Rondleiding Van Nelle Fabriek
  20.30 uur Afsluitende borrel

Op de informatie plaza maakt u kennis met de mogelijkheden van A-merk leveranciers Cisco, Polycom, StarLeaf, Microsoft, Smart, VisionsConnected, DB Telecom en Jabra.

Mis deze dag niet. Deelname aan deze inspirerende Unified Communications in One Day is gratis.

Schrijf u via onderstaand formulier in.

Heeft u vragen? Bel dan met BIS: 0180 - 486 777 .
Vraag naar de marketingafdeling.Ik schrijf mij in voor Unified Communications in One Day op 15 april 2015Ik neem de volgende personen mee:


Ik/Wij wil(len) graag deelnemen aan:

Unified Communications volgens Cisco
Polycoms visie op Unified Communications
Unified Communications vanuit de cloud (StarLeaf)
Rondleiding Van Nelle Fabriek


Gratis advies over Evenementenkalender? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte