BYOD

Bring Your Own Device

Denkt u na over BYOD? Laat BIS u ondersteunen!

Notebooks, tablets, smartphones. De toestellen op de werkvloer schieten als paddenstoelen uit de grond. Steeds vaker nemen werknemers hun eigen apparatuur van thuis mee. BYOD is de naam van deze trend. Of Bring Your Own Device. Leuk voor de gebruikers, maar ook voor uw IT-afdeling?

BYOD bevestigt dat de verhoudingen binnen organisaties veranderen. In tegenstelling tot zo’n vijf jaar geleden beschikken uw werknemers vandaag de dag zelf over hoogwaardige, interactieve en intelligente apparatuur om mee te werken, informatie te verzamelen en informatie te delen. Inmiddels zijn de meesten zo gewend aan dit soort apparatuur dat steeds vaker een eigen smartphone of tablet ook zakelijk wordt gebruikt. Dit kan gunstig uitwerken op uw IT-kosten, maar tegelijkertijd blijft de rol van uw IT-afdeling onverminderd belangrijk.

Denkt u alleen maar aan de beveiliging van uw data. Of aan de manier waarop de meegebrachte apparatuur moet kunnen communiceren met uw audiovisuele oplossingen. BIS kan u daarbij helpen. Bijvoorbeeld in de vorm van mobile device management, waarmee u het beheer van alle toestellen in uw organisatie onder uw hoede neemt en smartphones en andere devices een afgescheiden privé gedeelte en een professioneel gedeelte geeft. Zo kunnen bedrijfsgegevens worden beveiligd en op afstand orden gewist als een medewerker het bedrijf verlaat.

Voor de komende jaren voorzien wij alleen maar een toename van het gebruik van (privé) mobiele toestellen. Ook tijdens vergaderingen en presentaties. De interactiviteit tijdens uw meetings kan er alleen maar op verbeteren! Maar dan is het wel belangrijk dat uw audiovisuele infrastructuur is afgestemd op de BYOD trend. Ook daarbij ondersteunt BIS u graag. Lees meer over draadloos presenteren vanaf ieder willekeurig apparaat.

Vragen over de BYOD (r)evolutie en de gevolgen voor uw organisatie?
Bel BIS: 0180 - 486 777 .

Meeting room of the future

Het filmpje hieronder geeft de resultaten weer van een onderzoek naar de vergaderruimte van de toekomst.

Ga terug naar Connectiviteit.

Bestel direct in onze webshop

Bestel direct in onze webshop

klik hier

Gratis advies over Bring Your Own Device? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

35 schitterende ruimtes bij Bose
35 schitterende ruimtes bij Bose

35 schitterende ruimtes bij Bose

lees meer
Gemeente Onderbanken
Gemeente Onderbanken

Moderne projectieoplossing bij Limburgse gemeente

lees meer
meer referenties