Referenties

Optimaal vergaderen en informeren bij ICT Netherlands

ICT Netherlands B.V. is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering op het gebied van consultancy, softwareontwikkeling, projectmatige oplossingen en managed services. Als expert in digitalisering is het niet verrassend dat ICT Netherlands ook in hun eigen kantoren gaat voor de hoogste kwaliteit digitale oplossingen.

Uniformiteit staat centraal

Op basis van eerdere, positieve ervaringen met BIS|Econocom bij de inrichting van andere locaties met audiovisuele oplossingen, koos ICT Netherlands opnieuw voor BIS|Econocom voor de inrichting van het nieuwe kantoor in Deventer. Eén van de wensen voor het nieuwe kantoor was om dezelfde standaarden qua audiovisuele apparatuur en uitstraling aan te houden. Op deze manier ontstaat er uniformiteit, op welke locatie men ook komt.

Hoogwaardige videomeetings

De drie vergaderruimtes zijn voorzien van een 86 of 75 inch display voor interactieve presentaties en vergaderingen. Een all-in-one Logitech Rally Bar zorgt voor hoge kwaliteit videomeetings. Door de RightSight technologie volgt de camera de aanwezige deelnemers door te pannen en kantelen. De 5x optische zoom zorgt dat er zonder kwaliteitsverlies ingezoomd kan worden op de deelnemer die aan het woord is.

Ieder videoplatform streamen

Met ClickShare CX-50 kunnen deelnemers met één druk op de knop hun favoriete conferencing platform gebruiken en een vergadering starten vanaf een laptop. De audiovisuele randapparatuur in de vergaderruimte wordt automatisch ingeschakeld voor een vergaderervaring met uitzonderlijke audiovisuele kwaliteit.

Collega’s en bezoekers informeren en entertainen

Op twee verdiepingen in het pand is een uniforme narrowcasting oplossing gerealiseerd. Via informatieschermen worden collega’s en bezoekers op een aantrekkelijke manier geïnformeerd over de organisatie. Deze informatie wordt afgewisseld met infotainment zoals nieuwsvideo’s, RSS-feeds, social media en andere widgets. Via een content management systeem kan er heel makkelijk content gewijzigd en nieuwe content gemaakt en gepubliceerd worden.

Kies ook voor vertrouwde uniformiteit

De gerealiseerde oplossingen zorgen er voor dat op de nieuwe locatie van ICT Netherlands optimaal (samen)gewerkt en vergaderd kan worden. Doordat het kantoor is ingericht met dezelfde audiovisuele oplossingen als op andere locaties voelen deze vertrouwd en is er veel uniformiteit.

Ook jouw vergaderfaciliteiten naar een volgend niveau tillen? Bel voor gratis en vrijblijvend advies 0180 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte