Draadloos presenteren

Draadloos beeld presenteren vanaf ieder device

Notebooks, tablets, smartphones. De toestellen op de werkvloer schieten als paddenstoelen uit de grond. En daarmee ook de wens om data van deze apparaten direct te kunnen delen of presenteren aan collega’s, klanten of andere stakeholders. Het liefst zonder gebruik van stickjes of kabels. De WePresent en Barco's Clickshare maken dit eenvoudig mogelijk.

WePresent: draadloos je bestanden op het presentatiescherm weergeven

De WePresent is een klein apparaat dat lijkt op een router en in iedere willekeurige ruimte neergezet kan worden. Via de WePresent kan data en video vanaf iedere inputbron – laptop, tablet, smartphone, pc - draadloos verzonden worden naar een projector of LCD scherm in die ruimte. Zelfs in HD kwaliteit. Denk aan filmpjes en foto's maar ook aan PowerPoint presentaties en muziek. Het is zelfs mogelijk om content van vier devices op het hetzelfde moment op één scherm te tonen.

Bekijk de verschillende WePresent systemen.

Clickshare: in één klik draadloos presenteren

Barco’s ClickShare maakt het ook mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD scherm of digitaal whiteboard. Je plugt eenvoudig de USB-button in je laptop, tablet of smartphone en het beeld wordt met één klik centraal weergegeven. Inclusief het geluid. Het systeem geeft automatisch de best mogelijke resolutie weer.

Bekijk welke Barco Clickshare systeem bij je past.

Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Meer informatie over de WePresent of ClickShare? Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 , vil het contactblok rechts in óf download het gratis whitepaper over draadloos presenteren.
Whitepaper draadloos presenteren

Meer lezen over Bring Your Own Device?

Ga terug naar Audiovisueel.

Bestel direct in onze webshop

Bestel direct in onze webshop

klik hier

Gratis advies over Draadloos presenteren? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden