Starleaf

StarLeaf: Videoconferencing in de cloud

Twee belangrijke trends op audiovisueel & ICT gebied zijn video conferencing en cloud computing. StarLeaf brengt deze twee technologieën op een unieke manier samen en heeft een videocommunicatie oplossing gecreëerd, die simpelweg op alle platforms en op ieder device gebruikt kan worden. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit meer druk te maken of hun videoapparatuur wel compatible is met die van andere videogebruikers. Een geruststellende gedachte.

Profiteer van video conferencing zonder aanschaf, beheer en onderhoud

Dankzij StarLeaf Cloud profiteert de gebruiker van alle voordelen die videocommunicatie biedt, zonder de nadelen voor aanschaf, beheer en onderhoud. StarLeaf regelt alles, zodat jouw organisatie vlekkeloos kan samenwerken. Zonder zorgen over de interne of externe systemen van partners.

Starleaf compeet geintegeerd in Microsoft Teams

StarLeaf voor Microsoft Teams brengt iedereen samen met hoogwaardige StarLeaf videokwaliteit, ongeacht of ze Teams, Slack of een andere samenwerkingstool gebruiken. Zelfs externe partijen.

StarLeaf voor Microsoft Teams werkt zoals je dat met Teams zelf ook doet maar met een aantal handige extra functionaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een StarLeaf videovergadering of een vergadering maken of plannen zonder je Teams-chat of -kanaal te verlaten. En omdat StarLeaf naadloos integreert met Microsoft, kun je vergaderingen gewoon beheren in je Teams- en Outlook-agenda's.

Betrouwbaarheid staat centraal

De StarLeaf Cloud is vanaf de grond opgebouwd met alleen StarLeaf-technologie, deze cloud is niet afhankelijk van systemen van derden, waardoor deze betrouwbaar en veilig is. Het is ook volledig redundant en gedupliceerd in verschillende Points of Presence (PoPs). Daarom zal in het uitzonderlijke geval van een storing de verbinding automatisch doorgestuurd worden naar een alternatieve PoP.

Volledige security

Beveiliging nemen we heel serieus, daarom bezit en beheert Starleaf het eigen cloudnetwerk. StarLeaf Cloud maakt gebruik van op certificaten gebaseerde verificatie en codering om de privacy van alle berichten te waarborgen en alle gegevens in je lokale rechtsgebied op te slaan. De firewall traversal-oplossing is ontworpen om een enkele TCP-poort en ten hoogste één UDP-poort te gebruiken. Dit betekent dat je via je firewall geen poorten hoeft te openen die de afweer van je netwerk kunnen verzwakken. StarLeaf voert ook regelmatig beveiligingsaudits uit en biedt zelfs een bugbounty-programma om ervoor te zorgen dat we alle kwetsbaarheden voorkomen.

Wereldwijde connectiviteit en servicekwaliteit

StarLeaf heeft veel Points of Presence, strategisch gelegen over de hele wereld om een ongeëvenaarde connectiviteit en efficiënte gespreksroutering met lage latentie te garanderen. Ze gebruiken geavanceerde technieken om de hoogst mogelijke servicekwaliteit te leveren, ongeacht het netwerk. Er worden intelligente codecs gebruikt, er is foutencorrectie aan de voorkant alsook dynamisch bandbreedtebeheer. Deze technieken leveren een uitzonderlijke kwaliteit, niet alleen op enterprise-class netwerken, maar ook op minder betrouwbare netwerken zoals het internet.

Snel te implementeren, eenvoudig te beheren

De kern van de StarLeaf Cloud is een beheerportal dat je volledige controle geeft over je StarLeaf-implementatie voor videoconferenties. Via dit dashboard beschik je over de mogelijkheid om roomsystems en gebruikers te beheren, inclusief alle toevoegingen en wijzigingen. Doorlopend beheer is ook gemakkelijk gemaakt, met de mogelijkheid om op afstand instellingen bij te werken voor de volledige inzet van vergaderruimten, waar ook ter wereld.

Open Platform

StarLeaf is gebouwd voor flexabiliteit en om naadloos te gebruiken in je bestaande manier van werken. Daarom biedt Starlaef een reeks API's waarmee BIS|Econocom de functionaliteit kan integreren in de workflows en bedrijfstools van jouw organisatie.

StarLeaf app

De StarLeaf-app is een eenvoudige, veilige en betrouwbare applicatie om berichten te sturen, vergaderingen op te zetten en te bellen. Het werkt vanaf elke locatie, op elk apparaat, zodat je werknemers gemakkelijk kunnen samenwerken, delen en discussiëren terwijl ze aan het werk zijn. Volledig compatibel met andere videotelefonie-apparaten van derden.

Vraag een Starleaf demolicentie aan en ervaar zelf alle voordelen van dit platform. Bel 0180 486 777 of vul het contactformulier rechts in.

Ga terug naar de Videoconference pagina.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes