Starleaf

StarLeaf: Videoconferencing in de cloud

Twee belangrijke trends op audiovisueel & ICT gebied zijn video conferencing en cloud computing. StarLeaf brengt deze twee technologieën op een unieke manier samen en heeft een videocommunicatie oplossing gecreëerd, die simpelweg op alle platforms en op ieder device gebruikt kan worden. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit meer druk te maken of hun videoapparatuur wel compatible is met die van andere videogebruikers. Een geruststellende gedachte.

U kan iedereen gratis uitnodigen om deel te nemen. U kan een onbeperkt aantal softclients gratis verspreiden en deze kunnen gratis point-to-point video calls opzetten. Met één en dezelfde interface ongeacht het platform dat u gebruikt.

Profiteer van video conferencing zonder aanschaf, beheer en onderhoud

Dankzij StarLeaf Cloud profiteert de gebruiker van alle (kostenbesparende) voordelen die videocommunicatie biedt, zonder de nadelen die verbonden zijn met aanschaf, beheer, en onderhoud ervan. StarLeaf regelt alles, zodat organisaties zorgeloos en vlekkeloos kunnen samenwerken, zonder zich druk te hoeven maken over de interne of externe systemen die hun partners (collega’s, klanten, leveranciers, financiers etc.) gebruiken.

Betrouwbaarheid staat centraal

De StarLeaf Cloud is vanaf de grond opgebouwd met alleen StarLeaf-technologie, deze cloud is niet afhankelijk van systemen van derden, waardoor deze betrouwbaar en veilig is. Het is ook volledig redundant en gedupliceerd in verschillende Points of Presence (PoPs). Daarom zal in het uitzonderlijke geval van een storing de verbinding automatisch doorgestuurd worden naar een alternatieve PoP.

Volledige security

Beveiliging nemen we heel serieus, daarom bezit en beheert Starleaf het eigen cloudnetwerk. StarLeaf Cloud maakt gebruik van op certificaten gebaseerde verificatie en codering om de privacy van al uw berichten te waarborgen en alle gegevens in uw lokale rechtsgebied op te slaan. De firewall traversal-oplossing is ontworpen om een enkele TCP-poort en ten hoogste één UDP-poort te gebruiken. Dit betekent dat u via uw firewall geen poorten hoeft te openen die de afweer van uw netwerk kunnen verzwakken. StarLeaf voert ook regelmatig beveiligingsaudits uit en biedt zelfs een bugbounty-programma om ervoor te zorgen dat we alle kwetsbaarheden voorkomen.

Wereldwijde connectiviteit en servicekwaliteit

StarLeaf heeft veel Points of Presence, strategisch gelegen over de hele wereld om een ongeëvenaarde connectiviteit en efficiënte gespreksroutering met lage latentie te garanderen. Ze gebruiken geavanceerde technieken om de hoogst mogelijke servicekwaliteit te leveren, ongeacht het netwerk. Er worden intelligente codecs gebruikt, er is foutencorrectie aan de voorkant alsook dynamisch bandbreedtebeheer. Deze technieken leveren een uitzonderlijke kwaliteit, niet alleen op enterprise-class netwerken, maar ook op minder betrouwbare netwerken zoals het internet.

Snel te implementeren, eenvoudig te beheren

De kern van de StarLeaf Cloud is een beheerportal dat u volledige controle geeft over uw StarLeaf-implementatie voor videoconferenties. Via dit dashboard beschikt u over de mogelijkheid om roomsystems en gebruikers te beheren, inclusief alle toevoegingen en wijzigingen. Doorlopend beheer is ook gemakkelijk gemaakt, met de mogelijkheid om op afstand instellingen bij te werken voor de volledige inzet van vergaderruimten, waar ook ter wereld.

Open Platform

StarLeaf is gebouwd om flexibel te zijn en naadloos te passen in uw bestaande manier van werken. Daarom biedt Starlaef een reeks API's waarmee BIS|Econocom de functionaliteit kan integreren in de workflows en bedrijfstools van uw organisatie.

Ongeëvenaarde interoperabiliteit

StarLeaf's Cloud is wat het uniek maakt. Het is gebouwd met interoperabiliteit als kern, om ervoor te zorgen dat er nooit enige belemmeringen voor communicatie zijn en dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over met wie u kunt communiceren. Met StarLeaf kunt u niet alleen StarLeaf-endpoints registreren maar ook die van Skype, Cisco, Polycom en anderen.

Skype for Business solutions: GTm 5140 Huddle & GTm 5250

Microsoft biedt met Skype for Business een all-in-one communicatieplatform waarmee u belt, mailt, chat en videoconferenties houdt… En zeg nu zelf… Deze voordelen zouden alleen maar groter worden als u uw Skype for Business oplossing zou kunnen koppelen aan het videoconference systeem in uw vergaderruimte(s), zodat iedere Skype for Business user aan een vergadering kan deelnemen, ongeacht waar zij of hij zich bevindt. Tot voor kort was dit technisch zeer ingewikkeld en behoorlijk duur. Maar nu niet meer.

GTm 5140 biedt een perfecte oplossing voor kleinere vergaderruimtes in een Skype for Business/Microsoft Teams omgeving. Rechtstreekse registratie op een Skype for Business/Microsoft Teams server voor naadloze connectiviteit tussen desktops en vergaderzalen. Ideaal voor samenwerking in kleine vergaderruimtes zoals huddle rooms.
GTm 5250 is een geïntegreerd video conferencing endpoint voor een vergaderzaal van iedere grootte. Direct aan te sluiten op Microsoft Skype for Business/Microsoft Teams and Office 365. Het beschikt over professionele HD-audio in- en uitgangen, touch control, microfoon, een HD PTZ-camera met extra camera opties, en ondersteunt maximaal twee displays.

StarLeaf app

De StarLeaf-app is een eenvoudige, veilige en betrouwbare applicatie om berichten te sturen, vergaderingen op te zetten en te bellen. Het werkt vanaf elke locatie, op elk apparaat, zodat uw werknemers gemakkelijk kunnen samenwerken, delen en discussiëren terwijl ze aan het werk zijn, en het is volledig compatibel met andere videotelefonie-apparaten van derden.

Vraag een Starleaf demolicentie aan en ervaar zelf alle voordelen van dit platform. Bel 015 287 487 of contacteer ons via de website.

Ga terug naar de Videoconference in de cloud pagina.

Gratis advies over Starleaf? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
meer branches

Uw ruimte

Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes