Kantoor inrichten

Kantoorinrichting die je medewerkers maximaal ondersteunt

Onze manier van werken heeft de afgelopen jaren een transformatie doorgemaakt. Veel kantoorwerkers hebben de voordelen van thuiswerken of een combinatie van thuis en kantoor ontdekt en massaal omarmd. Onze kantoren zijn vaak nog ingericht op basis van de ‘oude’ manier van werken, waardoor deze niet meer aansluit en de effectiviteit van het kantoor hieronder lijdt.

Het kantoor als ontmoetingsplek

Ga je opnieuw je kantoor inrichten of een nieuw kantoor in gebruik nemen? Grijp dan die kans aan om de inrichting optimaal af te stemmen op de behoefte van je medewerkers. Onderzoek wat je minimale en maximale bezetting is, welke teams wanneer aanwezig zijn en in welk type werkvormen zij graag werken. Zo maak je je kantoorinrichting méér geschikt voor hen die er gebruik van willen maken op het moment dat het hen uitkomt.

Geen one-size-fits-all

Die verminderde, meer gespreide aanwezigheid van medewerkers vraagt om een andere indeling van beschikbare ruimte. Hierbij is het belangrijk om te beseffen dat een uniforme aanpak niet werkt als het gaat om optimale productiviteit. De één heeft behoefte aan stilte om zich te kunnen concentreren, de ander werkt het liefst in een drukke coffee corner.

Er zullen ook mensen zijn die de sociale aspecten van kantoor opzoeken, om samen te werken en te brainstormen, maar het uitwerken daarvan het liefste in alle rust doen. Het is belangrijk om te zorgen dat het kantoor al deze verschillende wensen faciliteert, van focusruimte tot bedrijfsrestaurant.

Biedt de gebruiker een ervaring

Doordacht kleurgebruik en uniek design voegen beleving toe aan elke ruimte. Iets dat de effectiviteit van vergaderingen, presentaties, brainstormsessies en trainingen sterk stimuleert. De interieurarchitecten van BIS|Econocom weten als geen ander hoe je beleving creëert. Doordat de audiovisuele & IT oplossingen in het ontwerp worden betrokken ontstaat er een perfecte harmonie tussen techniek, gebruikerservaring en sfeer.

Van los AV-meubel tot complete interieur inrichting

Onze gediplomeerde interieur architecten helpen je graag om de juiste inrichting te vinden voor jouw kantoor. Van los meubilair met audiovisuele integratie tot het ontwerpen van je complete kantoorinrichting. Onze interieur architecten hebben een eigen lijn met vergadermeubilair ontworpen, de VisionLine, waarin audiovisuele activiteiten en interieur perfect op elkaar afgestemd zijn. Dit meubilair kan helemaal afgewerkt worden in een kleur of materiaal die bij jouw organisatie past.

Hoe we werken

Wij geloven in een integrale ontwerp aanpak, waarin we nauw met elkaar samenwerken. We luisteren zorgvuldig naar de wensen en eisen die gesteld worden, om een werkomgeving te ontwerpen die sprankelend is en voldoet aan de behoeften.

We werken graag samen, op een manier waarbij we communicatielijnen kort houden. Zodat we een focus houden op elke fase in het project. Jouw mening telt. Jij, als klant, staat altijd centraal en we ontwerpen de gewenste ruimten om je heen, zodat het past als een maatpak.

Onze interieurarchitecten ontwerpen ook graag voor jou

Wil je weten wat onze interieurarchitecten voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechts in voor advies.