Widgets

Legale en betrouwbare narrowcasting widgets

Als uw professionele partner voor narrowcasting (digital signage) nemen wij u en onszelf graag serieus. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met een aantal toonaangevende aanbieders van “service informatie”, die u via uw narrowcasting systeem kunt verspreiden. Deze informatie bieden wij u aan als widgets. U kunt hiervoor een abonnement afsluiten.

Met de Widgets toont u (internationaal) nieuws (tekst, high-res foto’s en of video), weerdata (inclusief attractieve weeranimaties), verkeersinformatie, treintijden en beurskoersen; afkomstig van gerenommeerde aanbieders. Precies die informatiesoorten, die direct raken aan het “leven van alledag” en daardoor relevant zijn voor iedereen die langs uw informatiescherm loopt. Uw informatie wordt aantrekkelijker en de attentiewaarde stijgt.

U kunt kiezen uit drie “pakketten” Narrowcasting informatiestromen:

  • Mobility: hosting, nieuws, weer, verkeer en trein
  • Finance: hosting, nieuws, nieuws video en AEX
  • All-in: hosting plus alle informatiesoorten

Tegelijkertijd realiseert u een aantal bijzondere voordelen:

  • U bent absoluut verzekerd dat de informatie, die u met widgets via uw narrowcasting systeem verspreidt, legaal is verkregen. U blijft dus in juridisch volstrekt veilig vaarwater.
  • U minimaliseert de kans dat het format van de informatie wijzigt of dat de informatiefeed wordt gestopt. Daarmee minimaliseert u het risico dat uw informatiescherm “op zwart” gaat.

U leest het, u ziet het… mogelijkheden te over om de content van uw narrowcasting oplossing te verrijken met verschillende soorten, relevante en leuke informatie, waarmee u een bijzonder gebaar maakt richting uw collega’s, bezoekers etc.. Mensen vinden het leuk, ze zullen het waarderen en onthouden!

Sluit vandaag nog uw widgetabonnement af en kies voor legale betrouwbaarheid. Kies uit een van de genoemde Narrowcasting pakketten.

Ga terug naar Content.

Gratis advies over Widgets? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Uw ruimte

Lounge
Lounge

In ontspannen sfeer meeten, brainstormen of relaxen

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Bedrijfsrestaurant
Bedrijfsrestaurant

Informeren en motiveren in uw bedrijfsrestaurant

lees meer
meer ruimtes