Kom naar de BIS|Econocom Wake-up call en BBQ workshop

Schrijf u in voor een inspirerende en smakelijke middag

BIS|Econocom is uw vaste leverancier voor uw audiovisuele en ICT oplossingen. Uw steeds terugkerende vertrouwen in ons doet ons goed. Als blijk van onze waardering willen wij u graag verrassen met een inspirerend en smakelijk programma.


Wake-up Call & Grillmaster Workshop
Woensdag 28 september
15:30 – 21:30 uur
Green Village in Nieuwegein

Programma


15:30 uur – 16:00 uur Inloop en ontvangst met een hapje en een drankje
16:00 uur – 16:30 uur Innovatie met Smart Buildings
16:30 uur – 17:30 uur Innovatie Wake-up Call (Fountainheads)
17:30 uur – 18:00 uur Borrel op het sfeervolle terras
18:00 uur – 21:30 uur Grillmaster workshop en diner

Wake-Up Call door de Fountainheads

Bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. In een sneltreinvaart krijgt u een actueel overzicht van uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen? Wat is de toekomst? Iedereen ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie en blijft met een prettig ongerust gevoel zitten.

Grillmaster workshop

Samen werken is samen resultaat behalen; typerend voor onze samenwerking met u. Daarom gaat u ook samenwerken aan een 4-gangen barbecue menu. U leert onder leiding van gerenommeerde en gecertificeerde Grill Masters de fijne kneepjes van het betere barbecueën. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips.

Beperkt aantal plaatsen

Voor deze exclusieve dag is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij willen u daarom vragen om zo snel mogelijk via onderstaand formulier laten weten of u er bij kunt zijn. U mag een collega meenemen.Ik neem de volgende collega mee: