Nieuws

Binnen 24 uur realiseren wij uw collaboration omgeving met Lync

30-06-2014 12:24 collaboration lync

Steeds meer organisaties ontdekken het gemak, de kracht en de voordelen van Microsoft Lync; een uniform communicatie- en collaboration platform dat mensen met elkaar in contact brengt en hun samenwerking stroomlijnt en verbetert; ongeacht de plaats waar ze zich bevinden of het type device dat ze gebruiken (desktop, tablet, smartphone).

BIS is uw partner voor alle facetten van een Lync omgeving. Wij beschikken over de kennis, kunde én producten (wij werken alleen met gecertificeerde apparatuur) om uw bestaande Lync omgeving te optimaliseren óf om een geheel nieuwe Lync omgeving in uw organisatie te adviseren en uit te rollen. Onze experts zijn intensief getraind om met behulp van een slimme quick scan uw behoeften te inventariseren en een concreet plan op maat te maken voor een effectieve uitrol en ingebruikname.

Onze kracht ligt aanvullend in het feit dat wij de kennis in huis hebben om een brug te slaan tussen het Lync platform en uw vergaderruimtes. Voortaan haakt u via Lync remote aan bij bv. een meeting in de boardroom of bij een interactieve brainstormsessie in een van uw samenwerkruimtes. Zó effectief heeft u nog nooit vergaderd en overlegd.

Er zijn veel vragen, elke ruimte is immers verschillend. Dat vraagt veel inspanning en uitzoekwerk. Tenzij u kiest voor een BIS adviseur. Neem de proef op de som. Daag ons uit om ook uw organisatie binnen 24 uur op Lync te krijgen.

Bel 0180 - 486 777 en vraag naar een van onze specialisten.
Wij denken graag met u mee!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte