Nieuws

AMX roept BIS Innovation Center uit tot mooiste showroom van Europa

11-07-2014 10:06 amx

Het BIS Innovation Center op het hoofdkantoor in Ridderkerk is vorig jaar totaal vernieuwd, zodat wij al onze relaties weer vol trots alles kunnen laten zien wat we in huis hebben. Van “losse” presentatieproducten tot en met uiterst complete audiovisuele oplossingen, waarin beeld, licht, geluid én de ruimte-inrichting volledig op elkaar zijn afgestemd; én op de behoeften van gebruikers natuurlijk. Dat een wereldwijd toonaangevende leverancier als AMX het BIS Innovation Center tot mooiste AMX showroom van Europa uitroept, is zonder meer een kroon op ons werk.

Tijdens de roadshow werd duidelijk dat AMX het afgelopen jaar niet stil heeft gezeten. Zo presenteerde AMX deze dag een aantal nieuwe en zeer bijzondere oplossingen, waaronder de nieuwe Enzo oplossing: een Total Collaboration tool met Lync & Skype integratie, wireless presenteren met mobile devices (mirror functie) en cloud based presenteren via dropbox mogelijkheden. Oplossingen die een nog grotere bijdrage leveren aan de mogelijkheden om tijd- en locatieonafhankelijk te werken. Natuurlijk te zien in onze Innovation Centers.

Tot slot werd nog uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe slogan van AMX. “AV for an IT World”; een slogan die aangeeft dat alle AMX oplossingen eenvoudig in elke IT omgeving geïntegreerd en geaccepteerd kunnen worden. AMX geeft met deze slogan wat ons betreft het juiste signaal af, omdat de convergentie van AV met IT inmiddels niet meer weg te denken is en bepalend is voor de huidige communicatietechnologieën.

Wilt u ook de mooiste AMX showroom van Europa bezoeken? Bel BIS 0180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl voor een afspraak.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte