Nieuws

In the spotlight: Wanneer biedt touch techniek meerwaarde?

70 inch sharp bigpad bij BIS

Iedereen die regelmatig een presentatie verzorgt, les geeft of een toespraak houdt, zal het bevestigen… om ook de aandacht van visueel ingestelde toehoorders vast te houden, is het een must om naast spraak te werken met krachtige visualisatie. Alleen daarom al kunt u niet zonder een groot formaat LCD/LED display. Maar: is dit altijd voldoende?

Het antwoord is: nee! Natuurlijk, grootformaat LCD/LED displays zijn perfect geschikt voor de ondersteuning van uw verhaal. Visualisatie is hét middel om uw woorden kracht bij te zetten. Daarnaast helpt visualisatie u om een boodschap over te brengen, die niet 1-2-3 onder woorden te brengen is.

Echter, in veel situaties leidt een presentatie tot interactie doordat er vragen worden gesteld, aanvullingen worden gegeven of wensen naar voren komen. Een goed teken, uw verhaal heeft aandacht! En omdat veel mensen sterk visueel zijn ingesteld, gaat de aandacht bij uw reactie al snel uit naar de presentatie.

Juist in dit soort situaties blijkt de meerwaarde van touch technologie. Actie, reactie, interactie. Nu is het belangrijk dat u eenvoudig door uw presentatie kunt bladeren, bepaalde zaken kunt markeren of omcirkelen, aantekeningen kunt maken, etc. En dan wel digitaal natuurlijk!

Kies ook voor aansprekende interactie. Kies voor een van onze all-in-one concepten. Meer informatie over onze concepten vindt u in bijgaand leaflet.

Wij komen graag langs voor gratis advies.
Bel BIS: 0180 - 486 777 .

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden