Nieuws

Stay in touch: Sharp 70 inch BIG PAD aanbieding met heel veel extra’s

08-09-2014 18:00 70 inch sharp bigpad bij BIS

Zoekt u mogelijkheden om lessen en presentaties interactiever te maken en meer impact te geven? De Sharp BIG PAD multitouch monitor is ontworpen om moeiteloos te presenteren in allerlei situaties. De zeer accurate, door Sharp zelf ontwikkelde touch technologie, laat verschillende personen tegelijk het scherm bedienen, aantekeningen maken, bestanden openen en veel meer.

Met een beelddiagonaal van maar liefst 70 inch (177 cm!) zijn de BIG PAD displays geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Tevens bieden ze een buitengewone beeldkwaliteit, laag energieverbruik en een gelijkmatige lichtverdeling voor een natuurlijke weergave van kleuren.

En het mooiste is: BIS heeft nu een superscherpe zomeraanbieding. Voor € 6.799 krijgt u een Sharp 70 inch BIG PAD*. Dit is de normale verkoopprijs, maar alleen tijdens deze actie krijgt u er een muurbeugel, HDMI aansluiting en een Extron bediening voor maximaal gebruiksgemak. Helemaal gratis! En het transport, levering en installatie? Ook die nemen wij graag voor onze rekening.

Download hier het actieleaflet voor meer informatie en visualisatie.

Mis deze messcherpe aanbieding niet. Neem nu contact met BIS op.
Bel 0180 486 777 of mail naar info@bis.nl.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte