Nieuws

Innovatie in de zorg: beelden vanaf uw tablet op groot formaat weergeven!

30-06-2014 11:00 tablets in de gezondheidszorg De iPad en andere tablets bestormen de zorg. Steeds meer zorginstellingen ontdekken de toegevoegde waarde van deze interactieve i-devices. De nieuwste generatie tablets biedt de juiste ondersteuning voor een efficiencyslag in de zorg. Aan het bed in het EPD kijken? Gauw nog een overdracht inzien? De laatste röntgenfoto’s bekijken, terwijl u koffie drinkt? De iPad maakt het mogelijk en biedt de meest up-to-date informatie.

Nadeel van het gebruik van iPad en andere tablets is dat de schermgrootte te klein is om de informatie voor iedereen zichtbaar te maken. Daar brengt BIS verandering in. Onze technici realiseren een connectie tussen uw tablet en grote beelddragers (projectie of LCD/LED scherm), zodat u de informatie vanaf uw iPad met iedereen kunt delen. Perfect voor overdrachten, patiëntbesprekingen en MDO’s.

De specialisten van het BIS Health Care team lichten u de mogelijkheden graag toe en zorgen dat de uitvoering exact aansluit op uw verwachtingen.

Meer informatie? Bel 0180 - 486 777 .

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte