Nieuws

Hitachi Award voor BIS: meest waardevolle leverancier in Europa

24-09-2014 09:31 hitachi-award voor BIS

Hitachi, wereldwijd A-merk voor veelzijdige projectieoplossingen, heeft BIS uitgeroepen tot meest waardevolle leverancier in Europa. De keuze is op BIS gevallen vanwege de stijgende verkopen, de innovatieve oplossingen en het brede klantenportfolio. Onlangs werd de Award en bijbehorende plaquette op het BIS hoofdkantoor in Ridderkerk uitgereikt aan BIS CEO Jean Pierre Overbeek.

Na de overhandiging van de Award zei Jean Pierre Overbeek: “Voor BIS is deze Award een mooie waardering voor alle inspanningen die worden geleverd om de veelzijdige projectoren van A-merk Hitachi bij onze klanten te adviseren, te leveren, te installeren en te onderhouden. Het bijzondere is dat wij daarin slagen over de volle breedte van het productportfolio. Of het nu gaat om portable modellen voor mobiele toepassingen, ultimate short throw modellen in het onderwijs of high-end projectie in boardrooms en auditoria… voor iedere situatie kunnen wij met Hitachi een veelzijdige oplossing realiseren.”

De relatie tussen BIS en Hitachi gaat terug tot in de vorige eeuw. Beide organisaties hebben een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de vergader- en presentatiemogelijkheden in de Benelux, waarbij Hitachi aan de wieg heeft gestaan – en nog staat – van meerdere projectie-innovaties zoals bijvoorbeeld ultra-short-throw projectie.

Wilt u ook profiteren van de veelzijdige Hitachi projectoren?
Bel BIS 0180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte