Nieuws

Nieuwe Hitachi superactie: cashback in ruil voor referentie

29-09-2014 16:18 hitachi superactie

In september boden wij u hoge kortingen op uw aanschaf van de high-end installatiebeamers van A-merk Hitachi en de daarbij behorende lenzen. Dat deden wij niet zomaar… wij zijn er namelijk van overtuigd dat veel situaties en toepassingen écht gebaat zijn bij gebruik van een bovengemiddeld krachtige projector met hoge lichtopbrengst en veelzijdige aansluitmogelijkheden. Om u extra te stimuleren, gaven wij korting.

En die mening hebben we nog steeds. Gaat u binnenkort een grote vergaderruimte inrichten? Een aula of auditorium? Dan kunt u haast niet om high-end projectie heen. Oriënteert u zich momenteel op de nieuwbouw of upgrade van uw collegezalen, raadzaal of theater? Ook dan is high-end projectie een serieuze optie, die u eigenlijk niet naast u neer kunt leggen. Een high-end Hitachi installatiebeamer staat garant perfecte voor zichtbaarheid, levendige kleuren, groot detail, veel aansluitmogelijkheden, installatiegemak en gebruiksplezier.

Gelet op alle voordelen zijn wij blij dat we – samen met Hitachi – opnieuw een superactie hebben kunnen ontwikkelen om u extra voordelig van deze alleskunners te laten profiteren. Een actie waarbij u – afhankelijk van het type en aantal projectoren – een cashback fee kunt claimen die kan oplopen tot vele honderden Euro’s.

Wilt u profiteren van deze actie? Het enige wat wij van u vragen, is dat wij in ruil voor de cashback, een beschrijving en foto’s van de gerealiseerde oplossing mogen maken, die we kunnen gebruiken in onze marketing campagnes.

Mis de cashback niet. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer.
Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

* Deze actie loopt van 1 oktober tot 31 december

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte