Nieuws

Gelezen in FMM: in 2020 geven beleving en bereikbaarheid de doorslag

06-10-2014 12:57 beleving op kantoor

Heeft u het gelezen in FMM? De komende 5 jaar neemt de behoefte aan traditionele kantoren alleen maar af. Werknemers moeten verleid worden om naar kantoor te komen, door hoogwaardige faciliteiten, dynamiek en beleving aan te bieden. Beschikt uw kantoor al over een bruisende, minder formele sfeer die de nieuwere generaties zo aanspreekt?

BIS zet al enkele jaren maximaal in op beleving en sfeer op kantoren. Hoe? Door creatieve ruimteontwerpen van onze interieurarchitecten te combineren met een hoogwaardige audiovisuele infrastructuur; eventueel aangevuld met geur en muziek. Bij het ontwerp van uw kantoorruimte houden onze interieurarchitecten rekening met de gewenste inrichting, huisstijl en de beleving die gecreëerd moet worden. Bijvoorbeeld met unieke en sfeervolle wanddecoraties, die enthousiasmeren, stimuleren en de creativiteit bevorderen.

beleving op kantoor

Ook muziek kan de gewenste sfeer creëren, energie geven of juist rust brengen. Geluid heeft een belangrijke invloed op medewerkers. Om die reden gaat BIS dan ook veel verder dan alleen het voorzien in de juiste audiofaciliteiten, zoals luidsprekers, versterkers en akoestiekmetingen. Mede dankzij onze hechte band met ons moederbedrijf Mood Media heeft u in BIS een uitstekende partner voor uiteenlopende muziekdiensten, waarmee u de productiviteit verhoogt, omzet bevordert en de sfeer verbetert.

Wilt u nog meer impact? Combineer dan prachtige beeldweergave en inspirerende audio met subtiele geurtechnieken. Omdat geur rechtstreeks invloed heeft op de stemming en het gedrag van mensen is het mogelijk een positieve ervaring te bevorderen.

BIS gelooft in de kracht van beleving. Creëer een kantooromgeving waar werknemers graag naartoe blijven komen… Nu en over 5 jaar.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactblok rechts in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte