Nieuws

In the spotlight: Projecta HD Progressive schermen

03-11-2014 16:12 projecta hd progressive schermen

BIS is al jarenlang partner van Projecta, wereldwijd gerenommeerd leverancier van hoogwaardige projectieschermen. De afgelopen jaren heeft Projecta keer op keer vriend en vijand verbaasd met innovaties, productontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Ook nu… Dankzij de innovatiedrang van Projecta beschikt BIS vanaf nu over de beste projectiedoeken voor HD, 4K en Ultra HD projectie.

Projectietechnologie ontwikkelt zich steeds verder. Ook hechten gebruikers steeds meer waarde aan beeldkwaliteit, kleurechtheid en detail, waardoor het belang van een goed projectieoppervlak steeds groter wordt. Door het bestuderen van de eigenschappen van licht en te experimenteren met de wetenschap achter projectieoppervlakken heeft Projecta zijn productieproces verder verbeterd. Ieder projectiedoek heeft zijn eigen, milieuvriendelijke chemische formule en dat betekent dat er altijd een passende oplossing bestaat voor uw toepassing.

Hieronder lichten we graag voor u de drie basisingrediënten toe voor de realisatie van een projectiedoek met hoge kwaliteit.

  • Kleurechtheid: Projecta werkt enkel met de hoogste standaarden wanneer het aankomt op kleurechtheid. Alle projectiedoeken zijn individueel getest op kleur om ervoor te zorgen dat ieder projectiedoek de werkelijke kleur van de projectie behoudt.
  • Uniformiteit: Het is noodzakelijk dat het projectiedoek licht reflecteert op een manier die de uniformiteit van het geprojecteerde beeld handhaaft.
  • Structuur van het projectiedoek: De helderheid van een beeld zit in de microscopische details. Projecta’s vinyl-technologie zorgt voor een projectieoppervlak van topkwaliteit, vrij van microscopische putten en groeven, zodat iedere pixel te zien is.

Bekijk de Projecta projectieschermen in ons productoverzicht.

Bent u geïnteresseerd en wil u graag zo’n revolutionair Projecta scherm van dichterbij bekijken? Maak een afspraak en kom langs in een van onze Innovation Centers in de Benelux.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactblok rechtsboven in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte