Nieuws

BIS neemt Yamaha producten op in Portfolio

03-11-2014 16:30 yamaha in bis portfolio

Goed nieuws voor iedereen die – terecht – veel waarde hecht aan een optimale verstaanbaarheid van geluid in zakelijke omgevingen, zoals vergaderkamers, presentatieruimtes, auditoria etc. BIS heeft namelijk opnieuw een groot audiomerk toegevoegd aan zijn portfolio. Vanaf vandaag zijn wij ook uw betrouwbare partner voor levering, installatie en het onderhoud van de professionele audiosystemen van het Japanse Yamaha.

Met meer dan 125 jaar ervaring met het vervaardigen van de beste muziekinstrumenten ter wereld, is Yamaha door de wol geverfd als het gaat om het maken van uitstekende producten van hoge kwaliteit. Het is zelfs zo dat het merendeel van de ruim 20.000 medewerkers wereldwijd muziekant is (incl. management & directie). De professionele audiosystemen zetten dezelfde traditie van muzikaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid voort en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze de eigenschappen en functionaliteit bieden die professionals zoals u eisen en mogen verwachten.

Jan Prins, sales engineer Commercial Audio bij Yamaha, zegt over de samenwerking: “Recent kreeg ik de kans om de nieuwste Yamaha CIS-producten (Commercial Installation Solutions) te laten zien en horen aan diverse BIS technici. Al snel na die eerste demo beek dat er vanuit BIS grote interesse was voor zowel de Yamaha Commercial Audio producten als de Yamaha HiFi producten. Nadat de contractuele besprekingen waren afgerond, mocht ik 22 oktober jl. een training verzorgen over de door BIS geselecteerde producten uit het uitgebreide Yamaha portfolio. Ik kijk uit naar de samenwerking en ben er zeker van dat onze producten hoorbaar het verschil zullen maken bij de klanten van BIS”.

De Yamaha audioproducten zorgen voor een goede verstaanbaarheid van spraak, muziek, en geluid bij video’s etc. in iedere omgeving. Van vergaderruimte tot directiekamer en van operatiekamer tot klaslokaal. Maar ook als u een audiosysteem in een klein restaurant installeert, een liveshow in een stadion mixt of de post-production doet van een tv-reclame, BIS heeft nu met Yamaha alle audio-oplossingen precies op maat van uw behoeften.

U vindt vanaf vandaag Yamaha producten in ons online productoverzicht.

Neem vandaag nog contact op voor advies-op-maat. Onze experts ondersteunen u graag bij de realisatie van de juiste audio-oplossing voor uw situatie.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactblok rechtsboven in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte