Nieuws

Alles over digital signage in één whitepaper

03-11-2014 16:44 Digital Signage

Informatie lijkt overal en altijd beschikbaar en up-to-date. Want, zeg nu zelf: waar we ook zijn en welk moment van de dag het ook is… via onze smartphone of tablet achterhalen we in no-time en met een paar schermaanrakingen precies die informatie, die we op dat moment nodig hebben. De techniek maakt het allemaal mogelijk. Toepassingen die tien jaar geleden ondenkbaar waren, zijn nu niet meer uit ons leven (en uit onze manier van werken) weg te denken.

Toch wordt in de eerste zin met opzet het woordje “lijkt” gebruikt. Want ondanks de enorme technologische vlucht en de daarmee gepaard gaande mogelijkheden, is het nog niet zo dat iedereen precies die informatie krijgt gepresenteerd, die op dat moment voor hem of haar relevant is. En dat ligt dan in veruit de meeste gevallen niet aan de ontvangende partij, maar aan de zendende. Veel organisaties zijn simpelweg nog niet ingericht met de juiste infrastructuur om snel en eenvoudig visueel aantrekkelijke informatie te verspreiden.

Met alle gevolgen van dien: verdwaalde bezoekers, mededelingen die niet bij alle werknemers aankomen, strategische informatie die te lang onbekend blijft, etc. Weinig zaken zijn zo vervelend als lange communicatielijnen, slechte bewegwijzering binnen een pand en/of het missen van belangrijke vergaderingen en memo's. En dat, terwijl er inmiddels talloze mogelijkheden zijn om klanten, bezoekers, medewerkers en andere belangstellenden wel op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien op de juiste locatie. Met digital signage!

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de techniek, toepassingen, trends en voordelen van digital signage. Download de gratis whitepaper nu.

Of bel BIS: 0180 - 486 777 .

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte