Nieuws

Opnieuw succesvolle hercertificering ISO9001 en ISO14001

04-11-2014 10:48

Inmiddels is het een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. De audits door TUV in het kader van onze ISO9001 (kwaliteit) en ISO14001 (milieu) certificering. BIS NL komt al sinds 2007 met goed gevolg door de (her)certificeringen heen. Sinds 2010 is BIS NL ook gecertificeerd op het gebied van milieu waar we veel waarde aan hechten.

Opnieuw zijn op verschillende BIS vestigingen allerlei processen door externe auditors doorgelicht. Of het nu ging om de kwaliteitsborging, de projectuitvoer, de naleving van de procedures of het milieumanagementsysteem… in geen enkel geval hebben de auditors een afwijking geconstateerd. BIS heeft dus opnieuw de ISO certificeringen succesvol behaald. Leuk om te melden is dat de auditors onder de indruk waren van het enthousiasme en de professionaliteit van de werknemers.

BIS vindt het belangrijk om ieder jaar weer de ISO certificeringen te behalen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u, als klant. Het biedt u namelijk de zekerheid dat u met een betrouwbare audiovisuele partner werkt. BIS bewijst hiermee dat wij conform objectief gecertificeerde processen en procedures werken; zowel op het gebied van kwaliteit als het milieu.

Wij kunnen natuurlijk veel beweren, maar het is overtuigender wanneer de ISO certificering en de jaarlijks terugkerende audits bewijzen dat wij zijn wat wij beloven te zijn: kwaliteitsvol, klantgericht, milieubewust.

Vertrouw uw kleine en grote opdrachten ook toe aan een betrouwbare, gecertificeerde partner. Kies voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en milieubewustzijn. Kies voor BIS.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechtsboven in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte