Nieuws

Siemon certificering voor BIS

17-11-2014 10:35

Siemon certificering verzekert u 15 jaar van een perfecte netwerkoplossing

Gedreven door onze hang naar vooruitgang zijn wij een samenwerking gestart met het Amerikaanse Siemon, wereldwijd erkend leverancier van toonaangevende oplossingen voor Cat5e, Cat6, Cat6A, Cat7, Cat7A of glasvezel. Het portfolio is uitgebreid en vooruitstrevend. Met dank aan de actieve deelname van Siemon in internationale standaardisatiecomités, is Siemon in staat om vroegtijdig producten te ontwikkelen die voldoen aan de meest actuele standaarden voor gebouwbekabeling.

Siemon certificering

Onderdeel van de samenwerking tussen BIS en Siemon was de verplichte certificering van alle BIS installateurs en monteurs, die daarvoor de Siemon Registered Installer training hebben gevolgd. Dankzij deze training zijn zij in staat om vakkundig en conform de installatierichtlijnen een Siemon datanetwerk te realiseren voor de AV toepassingen. Dankzij de Siemon certificering mag BIS een productgarantie afgeven van niet minder dan 15 jaar.

De voordelen voor onze klanten liggen voor het oprapen. Door te kiezen voor de combinatie Siemon en BIS is iedere opdrachtgever verzekerd van een product met een hoge kwaliteit, wat blijkt uit de performance van de kabel, connector, patchkabel en overige producten. Dit betekent concreet dat de faalkosten tot een minimum worden beperkt. Ook de afmontage van de connectoren is erg gebruiksvriendelijk en snel.

Innovatiekracht is kenmerkend voor het uitgebreide en vooruitstrevende portfolio van Siemon, dat een groot gedeelte van de inkomsten investeert in R&D. Investeringen die zich vertalen in de meest moderne netwerkoplossingen voor u!

Wilt u ook uw geavanceerde Siemon netwerkoplossing laten realiseren door gecertificeerde BIS installatieteams? Maak dan vandaag nog de afspraak. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Bel BIS: 180 – 486777. Of vul het contactformulier rechtsboven in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte