Nieuws

StarLeaf: Video communicatie in de cloud

27-11-2014 16:26 Starleaf

BIS brengt videocommunicatie naar de cloud met StarLeaf

Eind november heeft BIS een overeenkomst gesloten met het Engelse StarLeaf. Dankzij deze strategische samenwerking is BIS vanaf vandaag ook in staat om naast de al bestaande BIS Managed Video Services laagdrempelige, slimme, kostenefficiënte en eenvoudig schaalbare cloud-based videoconference oplossingen te integreren bij organisaties van iedere grootte in iedere branche.

StarLeaf is in 2008 opgericht en in rap tempo uitgegroeid tot een in de videoconference industrie hoog aangeschreven service provider en producent van zowel video conferencing services als een uitgebreide range video endpoints (hardware en software). Deze endpoints zijn geschikt voor vergaderruimtes, desktops en mobiel gebruik en kunnen probleemloos geïnstalleerd en gebruikt worden.

StarLeaf heeft zijn oplossingen naar de cloud gebracht en beschikt over een wereldwijd netwerk, met daarin strategisch gespreide fysieke locaties. Het netwerk is compleet redundant uitgevoerd, veilig en hoogwaardig. Het wordt volledig door StarLeaf beheerd, waarbij enkel en alleen gebruik gemaakt wordt van eigen producten en eigen technologie. Alle StarLeaf producten werken naadloos samen met Microsoft Lync, Cisco, Lifesize, Polycom en andere H.323, SIP en PSTN producten.

Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep, is bijzonder blij met de nieuwe samenwerking: “Twee belangrijke trends op audiovisueel & ICT gebied zijn videoconferencing en cloud computing. StarLeaf brengt deze twee technologieën op een unieke manier samen en heeft een videocommunicatie oplossing gecreëerd, die simpelweg op alle platforms en op ieder device gebruikt kan worden. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit meer druk te maken of hun videoapparatuur wel compatible is met die van andere videogebruikers. En dat is natuurlijk een geruststellende gedachte.”

Maar er zijn meer voordelen te noemen… Dankzij StarLeaf Cloud profiteert de gebruiker van alle (kostenbesparende) voordelen die videocommunicatie biedt, zonder de nadelen die verbonden zijn met aanschaf, beheer, en onderhoud ervan. StarLeaf regelt alles, zodat organisaties zorgeloos en vlekkeloos kunnen samenwerken, zonder zich druk te hoeven maken over de interne of externe systemen die hun partners (collega’s, klanten, leveranciers, financiers etc.) gebruiken.

Geïnteresseerd in videocommunicatie via de cloud? Meer weten?
Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechts in.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte