Nieuws

Uw kerst- of eindejaarsborrel nog regelen?

01-12-2014 09:31

BIS doet het voor u!

Bis Event Rental

Wilt u ook graag met uw personeel en relaties even terugblikken op 2014? Een toost uitbrengen op 2015? Of gewoon gezellig met elkaar samen zijn in een sfeervolle, mooi aangeklede ruimte met daarbij een hapje en een drankje, misschien wat toespraken of een presentatie en een gezellig muziekje?

De kans is groot dat u dit best zou willen, maar dat u daarvoor de faciliteiten niet in huis heeft of dat u de tijd niet heeft om dit te organiseren? Geen probleem, wij doen het graag voor u. de medewerkers van BIS Event Rental verstaan de kunst om van iedere bijeenkomst een sfeervolle en bijzondere gebeurtenis te maken. Van een spetterende ontvangst van uw gasten en sfeervolle decoratie van de ruimte(s) tot de verzorging van catering, entertainment en alle techniek zoals verlichting, geluid, beeld, opname en regie.

Omdat ieder evenement en budget uniek is, denken wij graag mee in de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een creatieve invalshoek bieden waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Wij nemen u alles uit handen en stemmen alle elementen van uw evenement perfect op elkaar af. Zo kunt u, net als uw personeel en relaties, heerlijk genieten van uw speciale dag of avond.

We gaan graag met u in gesprek. Bel onze Event Rental specialisten op 0180 - 486 777 .
Of kijk bij BIS Event Rental voor meer informatie.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte