Nieuws

Al voor € 1.799 draadloos presenteren

01-12-2014 09:50

in iedere (vergader)ruimte!

Bis Event Rental

Het is de laatste jaren één van de toptrends op audiovisueel gebied: draadloos presenteren. Gewoon, eenvoudig de informatie die op je laptop, tablet op smartphone staat simpel, snel en draadloos op grootformaat delen met anderen. Zonder gedoe, zonder frustratie, maar met impact en met plezier.

Draadloos presenteren. Het speelt in bijna iedere organisatie in iedere branche. Of het nu gaat om een verpleegkundige die patiëntinformatie in het EPD vanaf zijn iPad wil bespreken binnen een MDO of om een jonge architect, die foto’s van een bouwplaats vanaf haar iPhone op groot formaat wil laten zien aan de rest van het projectteam… de gigantische opmars van mobiele devices binnen alle lagen van (zakelijk) Nederland maakt een juiste infrastructuur om draadloos te kunnen presenteren haast onmisbaar.

BIS maakt het voor u extra eenvoudig om deze infrastructuur te realiseren; met de Barco Clickshare. U plugt eenvoudig de one-click USB knop in uw laptop of download de Clickshare app naar uw smartphone of tablet en het beeld wordt in één klik op uw scherm of whiteboard weergegeven. Zelfs het geluid wordt meegestuurd en via het audiosysteem van de vergaderruimte weergegeven. Bekijk de video voor meer info.

BIS sluit dit jaar geweldig af en begint 2015 overtuigend. Met een hoge korting op de Barco Clickshare Mini. Van 1 december 2014 t/m 31 januari 2015 voor slechts € 1.799.

Profiteer NU. Bel 0180 - 486 777 of vul het contactblok rechts in.
Download hier het actieleaflet.

Draadloos presenteren: zo werkt het

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte