Nieuws

Wij leiden u op ISE rond door de Collaboration Jungle

29-12-2014 10:10 ISE 2015 Collaboration jungle

Cloud, unified communications, video conference, beveiliging, mobiliteit, schaalbaarheid, compliancy, Telepresence, Any2Any, Web RTC… De mogelijkheden met (video) collaboration kunnen een ware jungle zijn!

Ontmoetingen tussen uw medewerkers onderling, maar ook tussen uw medewerkers, klanten, vertegenwoordigers, leveranciers of partners. BIS levert managed video services die zeer veilig zijn, eenvoudig te gebruiken en device- en netwerkonafhankelijk. Wij leiden u door de jungle, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw organisatie.

Een glimp van de toekomst op ISE 2015. Wij nodigen u van harte uit op de ISE 2015 in Amsterdam om op de stand van onze partner VisionsConnected (A131, hal 9) alles te horen over de nieuwste trends, mogelijkheden en innovaties en om uw visie op de toekomst van video conference en UC te delen. Er staat een kop fantastische koffie voor u klaar.

Inspiratie tijdens guided tour langs de hotspots. Wij nodigen u graag uit als onze gast voor een speciale rondleiding door de Collaboration Jungle, waarin wij de stands bezoeken van toonaangevende Unified Communications aanbieders. In nog geen 90 minuten krijgt u een compleet beeld van alle nieuwe trends, mogelijkheden en innovaties. De rondleiding wordt iedere dag gegeven en start om 11.00 uur.

Vraag hier uw GRATIS entreekaart aan (u gaat naar de site van onze partner VisionsConnected). Na het invullen van uw e-mailadres (stap 1) kunt u ook uw plek in de guided tour reserveren (stap 2).

Heeft u nog vragen over de guided tour? Wij beantwoorden ze graag.
Bel BIS: 0180 - 486 777 en vraag naar Erwin Hout

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte