Nieuws

Gemak in planning en beheer van uw ruimtes: de Evoko Room Manager

29-12-2014 11:07

De Nederlandse werknemer besteedt gemiddeld een kwart van zijn werktijd aan overleg. Voor veel topmanagers ligt dat percentage zelfs op 75% tot 80%. Een goede planning- en beheertool van de vergaderruimtes is dus echt onmisbaar. BIS biedt de oplossing. Met de Evoko Room Manager.

Om Het Nieuwe Werken te faciliteren beschikken veel organisaties over flexibele werkplekken en vergadercentra. Helaas ontbreekt het in moderne kantooromgevingen vaak aan een consistente methode voor het reserveren en beheren van deze ruimtes. Een probleem dat eenvoudig verholpen wordt met de Evoko Room Manager.

De Evoko Room Manager is een effectief ruimtereserveringssysteem dat bestaat uit slimme software i.c.m. een acht inch display aan de buitenzijde van uw ruimte(s). Doordat dit systeem geïntegreerd kan worden met Microsoft Outlook, Google Calendars en Google Apps heeft iedereen altijd en overal toegang tot de planning van de ruimtes én is het mogelijk om via een PC, tablet, of smartphone een ruimte te reserveren, een meeting te annuleren en de gereserveerde vergadertijd aan te passen.

De reserveringen en wijzigingen worden direct in de digitale agenda’s verwerkt en op het display bij de deur van de overlegruimte getoond. Het is ook mogelijk om bij de vergaderruimte ter plaatse via het display reserveringen en wijzigingen door te voeren. Daarnaast maakt de ledrand rondom het display in één oogopslag duidelijk of een ruimte vrij is (groen) of bezet (rood).

Dat de Evoko Room Manager inmiddels een bewezen systeem is, wordt onderstreept door het feit dat het systeem met meerdere prestigieuze prijzen is bekroond, waaronder de iF Design award, de Good Design Award en Best New Digital Signage Hardware Product.

Kortom: met de Evoko Room Manager van BIS zorgt u voor optimaal ruimtegebruik en voorkomt u misverstanden en onduidelijkheden over het gebruik ervan.

Meer weten? Ontdek alle voordelen op onze pagina’s over ruimtereservering.
Maar u kunt ook bellen: 0180 - 486 777 of het contactblok rechts invullen.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte