Nieuws

CTOUCH introduceert 84 inch touchscreen (213 cm) Laser model met IRO technologie

29-12-2014 11:22

Wanneer functionaliteit en formaat ertoe doen, komt CTOUCH om de hoek kijken. De laatste jaren heeft CTOUCH met de grootformaat touch displays de markt bestormd. Met de speciale laser technologie, superscherpe beelden en gebruiksvriendelijkheid is de Laser serie geschikt voor uiteenlopende situaties en doelgroepen.

Nieuw in de CTOUCH laser familie is de 84 inch UHD (4K). De Ultra HD resolutie betekent dat het scherm vier keer zoveel pixels bevat als een Full HD scherm. Hierdoor kan er meer content op hetzelfde oppervlak weergegeven worden en zijn beelden nog steeds scherp en gedetailleerd wanneer hierop ingezoomd wordt. De interactieve IRO Technology combineert twee technologieën: Infrarood en Optische sensors, waardoor een supersnelle en nauwkeurige touch functionaliteit ontstaat.

Dankzij de 10-punts touch kunt u met tot wel tien vingers tegelijk het scherm bedienen. Handig als u met meerdere mensen op het scherm wilt samenwerken. Het display wordt uiteraard geleverd met interactieve touch software en met BYOD software om uw tablet, smartphone en laptop in een handomdraai met het scherm te verbinden.

Het glas in de 84 inch CTOUCH is ontspiegeld veiligheidsglas met goede zichtbaarheid bij veel lichtinval in de ruimte. De ingebouwde mediaspeler biedt de mogelijkheid om filmpjes, foto’s, muziek, etc. direct vanaf een USB-stick af te spelen. Met de optionele CTOUCH Soundbar xt krijgt uw audio pas echt kracht. Kortom: er zijn alleen maar goede redenen om voor een CTOUCH te kiezen.

En er is nóg een goede reden: kies ook voor de CTOUCH Wallom, een uniek onderstel waarmee het touchscreen in een handomdraai elektrisch verstelbaar aan de muur of een verrijdbaar onderstel gemonteerd wordt. Het kwalitatieve statief heeft een bijzonder design en is uiterst makkelijk te installeren en bedienen.

Meer weten over de CTOUCH Laser 84 inch UHD? Gratis advies over gebruik in uw situatie?
Bel BIS: 0180 - 486 777 . Of kies chatten of mailen aan de rechterkant.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte