Nieuws

BIS start 2015 met meerdere certificeringen voor kwaliteit, veiligheid en milieu

28-12-2014 11:27 VCA certificering

Belangrijke fabrikantcertificeringen, waaronder die van Cisco, Polycom en Microsoft, werden in 2014 (opnieuw) behaald. Evenals de internationaal hoog aangeschreven ISO9001 en ISO14001 certificeringen. Nieuw in 2014 was de Siemon certificering voor hoogwaardige CAT bekabeling. Hoogtepunt was echter onze VCA** certificering.

Toen BIS in 2014 het VCA** certificaat officieel ontving was dat een hoogtepunt in onze historie. Het onderstreept dat (interne) procedures, veiligheidsaspecten, instructie en opleiding, werkafspraken, klantgerichtheid en milieubewustzijn veel aandacht krijgen bij BIS. “Al jaren streven wij hoge standaarden na. Niet alleen voor onszelf, maar veel meer nog voor onze klanten. Daarom is het mooi als externe deskundigen op basis van objectieve criteria dezelfde conclusie trekken”, aldus BIS CEO Jean Pierre Overbeek.

De steeds complexere techniek, de toenemende eisen en verwachtingen van opdrachtgevers, het grote belang van veilig werken en de wil om milieubewust te ondernemen maken het noodzakelijk om een organisatie als BIS conform hoge standaarden in te richten, zodat ook de kwaliteit en veiligheid tijdens de uitvoer van minder en meer complexe projecten geborgd is; evenals het bewustzijn om de impact voor het milieu te minimaliseren. Andere certificering als de ISO9001 en ISO14001 certificeringen en meerdere fabrikantcertificeringen onderstrepen dit.

Overbeek: “Hoewel wij trots zijn op de VCA** certificering, is de klant in onze optiek de grote winnaar. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM de afkorting is voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Onze opdrachtgevers zien nu objectief bevestigd dat hun opdrachten bij BIS in deskundige handen zijn. Of het nu een eenvoudige vergaderruimte met projectie is of om een investering in een internationale roll-out van videoconference. En dat moet een geruststellende gedachte zijn”.

Ook uw audiovisuele project aan een VCA** gecertificeerde organisatie toevertrouwen?
Bel BIS: 0180 - 486777 of vul het contactformulier rechtsboven in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte