Nieuws

BIS herbevestigt Polycom Gold Solution Advisor status

29-01-2015 14:26

De integratie van videoconference en andere IT oplossingen is vakwerk. Daar komt veel kennis bij kijken. Heel veel kennis! Kennis die BIS in huis heeft en iedere dag mag toepassen bij grote, maar ook steeds meer kleinere opdrachtgevers uit allerlei uiteenlopende branches.

Juist daarom is het goed nieuws voor onze (potentiële) klanten dat wij onlangs door Polycom zijn gehercertificeerd. Een certificering die onze kwaliteit en professionaliteit objectief bevestigt. Om opnieuw de Polycom Gold Solution Advisor certificering te behalen, hebben de BIS videoconference specialisten serieuze tests ondergaan om hun productkennis en vaardigheden te bewijzen, alsook om hun professionele en consistente technische ondersteuning aan te tonen.

De certificeringen bewijzen het… BIS heeft alles in huis om geavanceerde en nieuwe technologieën op het gebied van videoconference te adviseren, implementeren en te onderhouden. Door te blijven investeren in kennis en vaardigheden kunnen wij een oplossing bieden voor iedere vraag naar videoconference, ook de zeer complexe.

Als Gold Solution Advisor van Polycom voldoet BIS aan de hoogste normen om videocommunicatie, de infrastructuur en alles daaromheen te kunnen verzorgen. Een geruststellende gedachte wanneer u nu of in de toekomst kiest voor BIS om uw videoconference plannen te realiseren.

Meer weten? Ga naar onze gespecialiseerde videoconference divisie.
Of bel BIS: 0180 486 777.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte