Nieuws

Sharp heeft groot hart voor de publieke sector

02-02-2015 11:11

Om de publieke sector een hart onder de riem te steken heeft Sharp aantrekkelijke acties op touw gezet. Op zowel de Sharp BIG PAD touch screens als de indrukwekkende PNR903 gelden hoge kortingen, die gelden voor brandweer, politie, scholen, ziekenhuizen, gemeentes, defensie en ministeries.

Zo kunt u de Sharp BIG PAD aanschaffen met kortingen tot wel 1.300 euro. Deze BIG PAD is een touch screen dat verkrijgbaar is in de formaten 60 inch (152 cm) en 70 inch (178 cm). De BIG PAD’s van wereldmerk Sharp beschikken over ontspiegeld glas waardoor reflecties in ruimtes met veel daglicht worden geminimaliseerd. De grote kijkhoek zorgt dat in alle hoeken van de ruimte het scherm evengoed zichtbaar is.

De interactie van de schermen zorgt voor een bijzondere ervaring. In alle applicaties, zoals Excel, Word, PowerPoint kunnen aantekeningen worden gemaakt, opgeslagen en doorgestuurd. Door een smartphone of tablet te verbinden met het touch screen, kan de bediening worden overgenomen en worden aantekeningen real-time gesynchroniseerd. Het ideale touch screen voor brandweer, politie, scholen, ziekenhuizen, gemeentes, defensie en ministeries. Lees meer over de 60” BIG PAD en de 70” BIG PAD.

Op de 90 inch (229 cm) professionele monitor PNR903, die zeer geschikt is voor retail, horeca en andere openbare gelegenheden, geldt eveneens een flinke prijsverlaging. Met een reductie van ruim 5.000 euro worden deze enorme Sharp displays nog aantrekkelijker. Op een oppervlak van 2 meter bij bijna 1,20 meter brengt u uw boodschap wel heel indrukwekkend over.

Om perfect op publieke locaties te kunnen functioneren, is de PNR903 uitgerust met zeer hoge helderheid en hoog contrast ratio. Daarnaast zijn ze 24/7 inzetbaar en zeer energiezuinig. Zowel in horizontale als in verticale positie kan dit display uw content afspelen, die via diverse digitale ingangen, zoals HDMI en DVI, wordt ingeladen. Lees hier meer over de Sharp PNR903.

Loop deze kans niet mis! Neem nu contact met ons op. Eerst meer weten of advies voor uw situatie? Bel BIS: 0180 - 486 777 . Of kies chatten of mailen aan de rechterkant.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte