Nieuws

Microsoft Certificering Silver MidMarket Solution Provider

02-02-2015 12:38

Opnieuw heeft BIS de status van Microsoft Silver Mid Market Solution Provider behaald. Een status die garant staat voor de deskundige en betrouwbare ondersteuning van onze klanten en die werd bereikt doordat verschillende collega’s het Microsoft Partner Network Sales & Marketing Assessment en het Microsoft Licensing Online Assessment met succes hebben afgerond.

Partners met deze Microsoft certificering staan voor uitstekende competenties en expertise met Microsoft technologieën en bewijzen hun deskundigheid in een of meer Microsoft Competenties. Naast de Microsoft Competenties moet een organisatie voldoende punten behalen door te voldoen aan specifieke criteria, zoals klantreferenties en klanttevredenheid.

Als Silver MidMarket Solution Provider heeft BIS toegang tot een breed scala ondersteuningsvormen en middelen. Dankzij deze extra ondersteuning van Microsoft heeft BIS bijv. de mogelijkheid om zijn opdrachtgevers een hosted digital signage platform aan te bieden. Hierdoor hoeven er geen applicaties op lokale PC’s geïnstalleerd te worden, maar kan iedere gebruiker op iedere PC via een webbrowser inloggen in de applicatie; waar hij zich ook bevindt. Daarnaast hoeft de klant niet in een eigen applicatieserver te investeren en geen firewallaanpassingen te maken.

Ons partnerschap geeft BIS tevens recht op training door Microsoft en houdt ons altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Allemaal elementen waardoor wij nog beter in staat zijn onze klanten te bedienen, zodat u het meeste profiteert van BIS als Microsoft Certified Partner.

Kies ook voor deskundigheid, betrouwbaarheid en ervaring. Kies voor BIS. Uw gecertificeerde Microsoft Silver MidMarket Solution Provider.

Bel BIS: 0180 - 486 777 .

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte