Nieuws

Zit u goed? Probeer de Wilkhahn ON, gegarandeerd goed zitten!

02-02-2015 13:52

Of uw stoel goed zit, merkt u niet altijd. U zit misschien lekker, maar dat is niet altijd goed. Onderuit gezakt, een gekromde rug of achterover hangen, u doet het ongemerkt. Maar dit kan vervelende gevolgen hebben voor uw rug.

Uit onderzoek is gebleken dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Hierdoor wordt de natuurlijke S-vorm van uw wervelkolom niet goed ondersteund en wordt de rug langdurig plaatselijk belast. Uw spieren krijgen in eerste instantie rust, maar daarna kunnen ernstige klachten ontstaan zoals rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, moeite met opstaan en zelfs ademhalingsproblemen.

Speciaal om deze klachten te voorkomen heeft Wilkhahn de perfecte bureaustoel ontwikkeld. De verrijdbare draaistoel ON biedt perfecte zitondersteuning. De Trimension® technologie zorgt voor natuurlijke ondersteuning bij bewegingen naar voren, achteren, opzij en bij het draaien van de rug. Deze beweging is zeer belangrijk als u lange periodes aan een bureau of vergadertafel zit. Met slechts drie hendels stelt u in een handomdraai de stoel optimaal in voor uw lichaam.

De Wilkhahn On is zo ontworpen dat de scharnieren de knie- en heupgewrichten nabootsen. Hierdoor blijft het lichaam perfect in evenwicht en wordt rugpijn voorkomen en worden spieren en gewrichten gestimuleerd.

Wij proberen u alle zorgen uit handen te nemen rondom vergaderen, presenteren en informeren. Vandaar dat we u ook graag helpen met de perfecte vergaderstoel. Kies ook voor een gezonde houding. Ga voor de Wilkhahn On.

Bel BIS voor meer informatie of een vrijblijvend advies: 0180 - 486 777 .
Maar u kunt natuurlijk ook het contactblok rechts invullen.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte