Nieuws

Maximale bewegingsvrijheid en interactie met de Gyration Air Mouse

12-02-2015 11:37

Komt het wel eens voor dat u tijdens een presentatie uw muis op uw been, buik of ander lichaamsdeel gebruikt omdat er geen tafel in de buurt is? Of wilt u gewoon een praktische manier om uw touchscreen of digibord op afstand te bedienen? De Gyration Air Mouse maakt het waar.

Door de Air Motion technologie kunt u, enkel door de muis op het scherm of het bord te richten, alle applicaties bedienen zoals u normaal met uw computermuis doet. Niet alleen door uw presentatie bladeren, ook documenten opzoeken, op internet browsen of aantekeningen maken met de digitale pen. Zelfs over een afstand van 30 meter! U geniet van optimale flexibiliteit en gebruikersgemak.

Met de bijgeleverde GyroTools™ Media Controls Software stemt u de muis precies af op uw gebruikerswensen. Met meer dan 80 tools voor gevarieerde muistoepassingen en drie naar eigen wens te programmeren knoppen is alles mogelijk.

Met een zwaai naar links de volgende slide van de presentatie laten verschijnen? Met een zwaai naar rechts highlights aanbrengen? Met één druk op de knop een e-mailbox openen, het geluid harder zetten of wijzigingen opslaan? Het is allemaal mogelijk met de Gyration Air Mouse.

Bent u al overtuigd van de voordelen en het gebruikersgemak van de Gyration Air Mouse?
Bel 0180 486 777 voor meer informatie of direct bestellen.

Ontdek in het filmpje hieronder wat er mogelijk is met de Air Mouse.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte