Nieuws

Alles wat u weten wilt over Unified Communications in één dag

02-03-2015 14:47

Staat het al in uw agenda? 15 april 2015. Van Nelle Fabriek, Rotterdam. Dan bent u van harte welkom op de BIS themadag “Unified Communications in One Day”.

Tijdens deze dag geven de drie toonaangevende fabrikanten – Cisco, Polycom en StarLeaf - u inzicht in uw bestaande én toekomstige mogelijkheden met hun totale collaboratie productenprogramma. Hierbij wordt niet alleen de toepasbaarheid van videocommunicatie besproken, maar ook de koppeling naar telefonie, instant messaging en presence functionaliteiten.

Natuurlijk zullen meerdere use cases en referenties worden gepresenteerd, waarbij ook aandacht zal zijn voor de kritische succesfactoren voor het behalen van een zo hoog mogelijke adoptiegraad. Tijdens de paneldiscussie kunt u uw vragen stellen aan specialisten van BIS, Polycom, Microsoft, Cisco en Starleaf, waarna u zeer waarschijnlijk al een voorselectie kunt maken voor het merk en de oplossing dat het beste bij uw organisatie past.

Aan het einde van de dag bent u volledig op de hoogte van o.a. de mogelijkheden van collaboratie binnen uw organisatie, de verschillen tussen on-premise en cloud, koppelingen met bestaande platformen als Lync en Sametime, de change van Microsoft Lync naar Skype voor Business en natuurlijk de toegevoegde waarde van BIS.

Ondertussen zorgen wij ervoor dat het u qua eten en drinken aan niets ontbreekt.

Deelname aan deze inspirerende Unified Communications in One Day is gratis.
Schrijf u hier online in. U kunt hier ook het programma inzien.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte