Nieuws

Digitale OK live te zien op BIS stand Zorg & ICT

02-03-2015 14:53

Intelligente software ontketent een digitale revolutie in veel OK’s. De NUCLeUS software van BIS leverancier eSATURNUS zorgt voor beeldroutering, -archivering, integratie van werklijsten, visualisatie van PACS en EPD, uitkoppeling naar meekijkruimtes en meer. En dat allemaal in één digitaal platform via standaard cat6 netwerkbekabeling.

eSATURNUS heeft met NUCLeUS™ een uniek platform ontwikkeld, waarmee beelden en data sneller uitgewisseld worden binnen operatiekamers, ziekenhuizen en ver daarbuiten. Hierdoor beschikken chirurgen en medisch personeel over betere en rijkere informatie. Daarnaast biedt slimme beeld- en dataverwerking hen totaal nieuwe beslissingsinformatie in real time, waardoor zij in staat zijn beter gefundeerde en meer adequate beslissingen te nemen tijdens operaties en andere medische ingrepen.

In Nederland is de vraag naar digitale operatiekamers groot. Naast de genoemde voordelen zorgt NUCLeUS™ voor meer ergonomisch comfort voor chirurgen en is het systeem vervlochten met de bestaande workflow binnen operatiekamers. Zo zijn bijvoorbeeld de werklijsten geïntegreerd, kunnen opnames automatisch worden gearchiveerd en worden de beelden met één vinger touch op het scherm verspreid naar locaties buiten de OK. Dit zorgt voor een gegarandeerde return on investment. Lees hier meer over uw mogelijkheden met NUCLeUS.

Omdat oplossingen voor operatiekamers alleen geïntegreerd mogen worden door gespecialiseerde bedrijven is de samenwerking tussen BIS en eSATURNUS van groot belang. De expertise inzake installatie en medische keuringen van BIS is vereist om NUCLeUS™ in de OK te integreren.

Ontdek zelf de voordelen van NUCLeUS op Zorg & ICT. Bezoek in de periode van 18 t/m 20 maart stand 10.B011 op de Jaarbeurs in Utrecht.

Maar u kunt ook contact opnemen met het health care team van BIS.
Bel 0180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte